29 / 04 / 2024

akfen inşaat yeni proje

akfen inşaat yeni proje

Bulvar Loft’un satışlarının yüzde 35’i tamamlandı. Ankara’nın yükselen cazibe bölgesi İncek’in merkezindeki lokasyonu ile Bulvar Loft, hem oturumcusuna hem de yatırımcısına karlı bir gelecek sunuyor.

Akfen, Bulvar Loft'ta en az yüzde 32 değer artışı öngörüyor!

İSTANBUL Levent'te başladığı 'Loft' markalı konut yapımına Ankara'da 'İncek Loft' projesiyle devam eden Akfen İnşaat, uçuncü konut projesi olan Bulvar Loft'u da Ankara İtıcek'te hayata geçiriyor.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İşte Emlak Konut'un inşaatı devam eden 37 projesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen 37 projede inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı projelerin inşaatı yeni başladı, bazı projeler ise tamamlanma aşamasında. İşte projelerin son durumu...

İnşaatçı yeni dönemde ne bekliyor?

24 Haziran seçimlerinde vatandaşların tercihlerini güçlü iktidardan yana kullanmasıyla inşaat sektörü motal buldu. İnşaat patronları rafa kaldırdıkları yatırım planlarını en kısa zamanda hayata geçirmeye hazırlanıyor....

Akfen İnşaat ve Akfen GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat ve Akfen GYO ortak oldu.

Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

Bulvar Loft Akfen İnşaat fiyat listesi!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar Loft projesi Ankara İncek Gölbaşı'da yükseliyor. Projede toplam 822 daireye yer veriliyor...

akfen inşaat yeni proje Haberi

akfen inşaat yeni proje

Hayata geçirdiği özel temalı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratarak kalitesini ispatlayan Akfen İnşaat’ın imzasını taşıyan “Loft” markalı üçüncü konut projesi Bulvar Loft, 3 ay gibi kısa bir sürede satışlarının yüzde 35’ini tamamlamayı başardı. Ulaşım kolaylığı, yatırım değeri ve sosyal olanakları ile Ankaralılar için şehrin yeni bir cazibe merkezi olarak yükselen İncek Bölgesi’nde yaklaşık 37 bin metrekarelik alanda inşa edilen Bulvar Loft, yatırımcılarına avantajlı fırsatlar sunuyor.


Bulvar Loft projesi ile kısa sürede yakaladıkları satış başarısından duydukları memnuniyeti belirten Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Barış Barçak, “Ülke olarak yaşadığımız bu hassas dönemde ekonomimizin itici gücü olan gayrimenkul sektörü büyük bir sorumluluk üstleniyor. Sektörümüz, sağladığı istihdam gücü, büyüme rakamları ve ekonomiye getirdiği dinamizm ile ayrı bir değere sahip. Biz de...