02 / 05 / 2024

akg izmir

akg izmir

Yılda 2.5 milyon radyatör ve ısı değiştirici üreten Alman AKG, 7 ülkedeki 12 üretim tesisine son halkayı İzmir'de ekledi. AKG, İzmir'deki yatırımını 2014'e kadar 10 milyon euroya çıkaracak.

Rıdvan Akgün: İzmir'de her emlakçının korsan emlakçısı var!

İzmir Emlakçılar ve Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, korsan emlakçıların artmasının nedeninin yasal emlakçılardan kaynaklandığını iddia ederek, çoğu emlakçının üç-beş tane korsan emlakçısı olduğunu söyledi

Halil Akgül kimdir?

Samsun Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül kimdir? Halil Akgül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Akgül, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Akgül..

İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi Akgül Uysal vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Aykut Uysal'ın eşi A.Akgül Uysal vefat etti. A. Akgül Uysal'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakıp, Aydın İmam Hatip Camii'nde kılınacak. Tellidede Mezarlığı'na defnedilecek.

Hasan Akgün: Yat limanı maalesef gecikti!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi ve Büyükçekmece hakkında açıklamalar yaptı. Akgün, "Büyükçekmeceli gençlerimiz için önemli istihdam kaynağı olan yat limanı projesi maalesef gecikmiştir" dedi.

Haluk Emre Akgün kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Emre Akgün kimdir? Haluk Emre Akgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Emre Akgün, ne zamandan beri Bursa İMO Yönetim Kurulu'nda?

AKG Gaz Beton Brigitte Weber’i İzmir'e getiriyor!

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gaz beton, Ülkemizde ses getiren projelere de imza atan Brigitte Weber’i İzmir’deki söyleşide sektör temsilcileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük çevre projesi İzmir'in!

Başkanı Kocaoğlu, "ÇED raporu çıkar çıkmaz izmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız. Belki de izmir dünya tarihine körfezini kurtaran kent, dünyanın en büyük geri dönüşümünü gerçekleştiren kent olarak geçecek" dedi

Hasan Akgün: Büyükçekmece'nin zemin etüdünü yeniden yaptık!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Deprem Bilinçlendirme Semineri'nde yaptığı konuşmada "Bütün belediye başkanları olarak, bizim konumuz kentsel dönüşümdür. Büyükçekmece kentsel dönüşüm açısından en şanslı ilçelerden biridir" dedi.

İzmir Enternasyonal Fuar Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor!

Gaziemir'deki yeni fuar kompleksinin inşaatını tüm hızıyla sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da izmir Enternasyonal Fuarı'nın geleceğini şekillendirecek yol haritasını belirlemek için harekete geçti.

Mesut Akgül: Mamak, marka kentler arasına girecek!

KENTSEL dönüşümde olduğu kadar sosyal dönüşümde de marka atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ı marka kentler arasına sokma hedefiyle yola çıkarak emin adımlarla ilerliyoruz.

Fadıl Akgündüz yüksek kârlı AVM için para toplayacak!

Yerli otomobili kâğıt üzerinde kalan, Caprice Gold Oteli projesi yarım kalan, Maldivler’de otel projesi hayal olan Fadıl Akgündüz; şimdi de “yüksek kârlı AVM” vaadiyle halktan para toplama peşinde.

İzmir Uzundere'de ihale zamanı!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen izmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği Uzundere Projesi için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

AKG Gazbeton konut sektöründe yenilikçi çözümleri paylaşıyor!

AKG Gazbeton, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek ve konut eğilimlerinin konuşulacağı Konut Konferansı’na bu yıl da yenilikçi ürün ve çözümleriyle katkı sunmaya hazırlanıyor. Etkinlik 25 Kasım'da Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

akg izmir Haberi

akg izmir

Rolls-Royce, Maserati, Porsche, Bentley gibi lüks otomobillerin tek radyatör tedarikçisi olan Alman AKG firması, farklı ülkelerde yer alan 12 üretim tesisine son halkayı İzmir'de ekledi. Almanya'daki firmanın bakır ve pirinç radyatör ihtiyacının tamamını karşılayan AKG Türkiye, alüminyum radyatör ve intercooler üretmeye yönelik ilave tesis yatırımlarını sürdürüyor.


Kemalpaşa'da Mart 2012'den bu yana üretim yapan ve şirkette satış ve pazarlamanın başına, eğitimini Almanya'da tamamlayan ve kariyerini burada sürdüren Cem Osman Aygün'ü getiren AKG Group, tesisi sadece Türkiye pazarı için değil, Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri için de üretim merkezi olarak görüyor. AKG Termal Sistemler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Satış ve Pazarlama Direktörü Cem Osman Aygün, Kemalpaşa'daki fabrikanın şimdiden Almanya'nın bakır ve pirinç radyatör ihtiyacının yüzde 100'unu karşılar hale geldiğini söyledi.


Aygün, "AKG,...