13 / 05 / 2024

akhisar arsa özelleştirmesi

akhisar arsa özelleştirmesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Akhisar'da bulunan arsaların özelleştirme ihalesi son teklif verme süresi 28.08.2012 tarihine kadar uzatıldı

ÖİB Manisa Akhisar arsalarının özelleştirme ihalesi pazarlık görüşmesi bugün!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Akhisar'da bulunan arsaların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılacak

Akhisar Belediyesi 65 milyon TL'ye imarlı arsa satacak! 

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan ticaret ve aktivite alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 65 milyon TL olarak belirtildi.

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Manisa Akhisar'da 22 adet arsa satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Hacıishak mahallesinde yer alan 22 adet arsayı satıyor. Peki Akhisar'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

O ilde KDV'den muaf 5 arsa ve arazi satılacak!

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 17 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

Manisa Akhisar'da imarlı arsa fırsatı!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi Kayalıoğlu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Akhisar Belediyesi'nden 57 adet gayrimenkul kiraya verilecek. Kiraya verilecek gayrimenkuller arasında büfe, arsa, konut, dükkan, tarla ve zeytinlik alanları yer alıyor.

O ildeki 439 bin 803 metrekarelik 14 arsa 48 taksitle satılıyor! Özelleştirme İdaresi resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Bodrum'da yer alan 14 arsa 48 taksitle satılıyor. İşte Bodrum'daki satışa ilişkin tüm detaylar...

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Arsa özelleştirmelerinden ne kadar gelir elde edildi?

CHP’nin TBMM Grubu tarafından açıklanan rapora göre; bu yıl içerisinde arsa ve arazi özelleştirmelerinden 86.7 gelir elde edildi. 

ÖİB'den Kocaeli'de satılık 2 arsa!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'deki 2 arsa için satış kararı aldı.

İzmir Limanı özelleştirmesi iptal edildi!

İzmir Limanı’nın özelleştirilmesi iptal edildi. Özelleştirilmnin iptali ile Türkiye'nin 1 milyar 275 milyon dolarlık net doğrudan yatırımının kaybedildiği açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

akhisar arsa özelleştirmesi Haberi

akhisar arsa özelleştirmesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın maliye hazinesi adına kayıtlı muhtelif taşınmazlardan;

-    Manisa İli, Akhisar ilçesi, Atatürk Mahallesi, 2302 ada, 1 no.lu parseldeki 259.121,93 m2 yüzölçümlü taşınmazın geçici teminatı 250 bin TL.

-    Manisa İli, Akhisar ilçesi, Atatürk Mahallesi, 2305 ada, 1 no.lu parseldeki 537.432,59 m2 yüzölçümlü taşınmazın geçici teminatı 750 bin TL.

İhalesine son teklif verme süresi, 28.08.2012 tarihine kadar uzatılmıştır.

Yapılan değişiklik daha önce bu ihaleye katılmak için Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartnamesi alan yatırımcılara yazılı olarak bildirilecektir.

Teklifler, Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp, uzatılarak yeniden belirlenmiş son teklif verme tarihi olan 28.08.2012 Salı günü saat 17:00’ye kadar İdare’nin belirtilen adresine elden teslim edilecektir. Son teklif verme tarih ve saatinden sonra İdare’ye intikal edecek teklifler değerlendirmeye...