16 / 05 / 2024

Akhisar zeytin osbsi

Akhisar zeytin osbsi

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu.

Zeytin üretiminde kara tablo! Akhisar'da rekolte düştü, zeytinyağı 250 lirayı bulabilir!

Akhisar Ziraat Odası Ahmet Akbuğa, bu yıl zeytinyağında rekoltenin düşük olacağını belirterek, “Yüzde 80 oranında bir üretim kaybı yaşanabilir. Zeytinyağının litresi 250 liraya kadar çıkabilir” dedi.

Sofralık zeytinin başkentinde hedef 130 bin ton ihracat! Zeytin fiyatları ne kadar? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin yeşil zeytin üretiminin yüzde 70'inin, siyah zeytin üretiminin ise yüzde 35'inin yapıldığı Akhisar'da bu sene sofralık ve yağlık olmak üzere toplam 350 bin tona yakın zeytin rekoltesi bekleniyor. Peki zincir marketlerde zeytin ne kadar? A101 ve Migros'ta zeytin kaç TL?

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Manisa Akhisar yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde yer alan hizmet binalarını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa Akhisar'a bölge hali geliyor!

İl genelinde vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’a kazandırılacak olan sebze ve meyve hali için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Manisa Akhisar'da 10 mahalleyi sevindiren asfalt!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Selçikli Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Manisa Akhisar'ın altyapı ihtiyacına çözüm!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, artan nüfus ve kentleşmenin doğurduğu altyapı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Manisa Akhisar yeni altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Akhisar Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı döşeme işlemiyle, artan nüfus ve kentleşmenin doğurduğu altyapı ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Levent Uşkay İzmir'deki arsasına otel yerine zeytin sıkım tesisi kurdu!

İzmirli İşadamı vergi rekortmenleri arasında yer alan Levent Uşkay, Çeşme Ayasaranda'ya konut ya da otel yerine yeşil yatırım yaptı, 100 dönümlük alana 4 bin zeytin ağacı dikti, bir de zeytin sıkım tesisi kurdu.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Manisa Akhisar'ın yolları asfaltlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın okullar bölgesinde asfalt çalışması yaparak öğrencilerin sıklıkla kullandığı yolu güvenli ve konforlu hale getirdi.

Akhisar Bölge Hali için çalışmalar hızlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine yapılacak olan Bölge Hali ile ilgili çalışmalarına hız verdi.

Akhisar zeytin osbsi Haberi

Akhisar zeytin osbsi

13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin ihtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı. Tanıtım toplantısı yapılan OSB için talepler alınmaya başlandı. Akhisar ve çevre bölgelerde faaliyet gösteren yatırımcılann katıldığı tanıtım toplantısı Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat'm sunumu ile yapıldı.  Katılımdan oldukça memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Böyle bir potansiyelin farkındaydık ama bunun somutlaşması bir biraz daha yüreklendirdi.  Burada emeği geçen herkese...