23 / 07 / 2024

akıllı camların özellikleri nedir

akıllı camların özellikleri nedir

Çeşitli otomasyon sistemleri donatılmış ve elektronik eşyaların birbiriyle haberleşebildikleri ağ altyapılarına sahip "akıllı ev" konseptini giderek daha fazla duyar olduğumuz şu günlerde, bir ilginç gelişme de pencere camlar konusunda yaşanıyor.

2023’ün ilk 6 ayında en çok satılan akıllı telefonlar açıklandı: Zirve şaşırtmadı

2023'ün ilk altı ayında en çok satılan akıllı telefonların listesini Omdia yayımladığı raporuyla duyurdu. Zirvedeki isim şaşırtmadı! İşte detaylar...

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

A101'den müjde! 129,00 TL'den başlayan fiyatlarla akıllı saat! Xiaomi, Huawei, Samsung, Apple...Sakın kaçırmayın!

A101'de akıllı saat fırsatı! Dev markaların saatleri, 129,00 TL'den başlayan fiyatlarla A101 mağazalarında satışa sunuluyor. Peki, A101'de satılan akıllı saatler hangileri? A101'de satılan akıllı saatlerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu!

2023 yılının en iyi akıllı telefonu ortaya çıktı? iPhone 14  mü yoksa Samsung Galaxy S23 mü daha başarılı? İşte 2023’ün en iyi akıllı telefonu...

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

2023'ün en iyi akıllı telefonu hangisi, iPhone 14 mü yoksa Samsung Galaxy S23 ailesi mi daha başarılı? Daha fazlasını buradan öğrenin.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Hoover  ikisi bir arada Akıllı Robot Süpürge kaç  TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover akıllı robot süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde hem süpürme hemde paspaslama işlemi yapmaktadır. Toplamda 5 adet temizleme programı ile karşımıza çıkmaktadır. Peki akıllı robot süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Bensiz piyasa olmaz dedi! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Akıllı saat piyasasında “ben de varım” diyen Vestel Akıllı Saat 2 modelini uygun fiyattan satışa sunuyor! İşte Vestel Akıllı Saat 2’nin fiyatı ve özellikleri…

Elinizde Çin menşeili bir akıllı telefon varsa hemen bunu yapın! O listede olabilirsiniz

Güvenlik araştırmacıları birkaç farklı Android akıllı telefonu incelediler ve casus yazılım yüklü olduklarını iddia ettiler.

akıllı camların özellikleri nedir Haberi

akıllı camların özellikleri nedir

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Lawrence Berkeley Ulusal Laboratuarınca geliştirilen bir kaplama tekniği sayesinde pencere camları ısı ve ışığı engelleyebilir hale getirilmiş. Üzerinde kaplanan materyale uygulanan voltajla, ister kullanıcı tarafından isterse hava değişimlerinde otomatik olarak tepki verebilir hale getirilen cam, kullanıldığı evlerde yazları serin, kışların ise sıcak geçmesine katkı sağlıyor. 


TASARRUF SAĞLAYACAK


Nanoteknoloji ile üretilen kaplama materyalinin ısı engelleme konusunda yüzde 50. ışık engelleme konusunda ise yüzde 70 verimle çalıştığını belirten uzmanlar, sistemin 2 bin sefer açma kapama ömrü olduğunu ifade ediyorlar. Her yeni teknolojide olduğu gibi piyasaya çıktığı ilk zamanlarda yüksek bir fiyat etiketine sahip olması beklenen akıllı camların ısıtma-soğutma faturalarında sağlayacakları tasarruf ile yakın geleceğin akıllı evlerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaları hiç de şaşırtıcı olmayacak. 


Sabah...