02 / 05 / 2024

akıllı ev teknolojisi

akıllı ev teknolojisi

Teknoloji her geçen gün bizleri yepyeni olanaklarla tanıştırıyor. Hayat konforunu yukarıya taşıyan çözümlerle her şey çok daha kolaylaşıyor. Bina otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, şimdi yaşam alanlarına akıl katan sistemler ile standartları yükseltiyor.

Samsung evinizi uzaktan kontrol etmek istiyor!

Samsung, insanları, daha önce eşi benzeri görülmemiş gelişmişlikte bir uzaktan ev kontrol sistemiyle etkilemeye çalışıyor. Şirket cihazları ve ev aletlerini bir arada sunacak. İşte detaylar...

Google evinde kullanılan 5 teknoloji!

Teknolojideki gelişmeler her geçen gün hayatımızı kolaylaştırıyor. Son dönemlerde geliştirilen uygulama ve ürünler ise evdeki yaşamımızı başka bir boyuta taşıyor. Kılıç ailesi Eskişehir’de kapılarını Google’a açtı ve akıllı evde yaşamanın gizemini öğrendi

Akıllı Ev Sistemleri hangi kolaylıkları sağlıyor?

Teknoloji çağının harikalarından biri olan akıllı ev teknolojileri yeni konut tiplerinde sıkça karşılaşılan bir durum olsa da kulanım alanları her konuta göre farklılık gösteriyor. Akıllı Ev Teknolojisi, otomasyon teknolojisinin geldiği son aşamalardan bi

ZyXEL Türkiye, akıllı evlerde altyapı ihtiyaçlarını karşılıyor!

ZyXEL Türkiye, uçtan uca komple çözümler sunuyor. Servis sağlayıcıları ve sistem entegratörlerini desteklemeye hazır olan ve konut sektörüne odaklanan firma, inşaat firmalarının A’dan Z’ye tüm altyapı ihtiyaçlarını karşılıyor

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Samsung’dan sürpriz karar! VR7700BM akıllı robot süpürgede müthiş fırsat!

Samsung, ev temizliğinde resmen moda haline gelen akıllı robot süpürgelerde çok sevindirecek bir karara imza atarak kredili ödeme ve ücretsiz teslimat fırsatlarını duyurdu. Samsung’un duyurduğu müjdeli haberin ardından VR7700BM akıllı robot süpürge araştırılmaya başlandı.

Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge kaç TL oldu?

Son dönemin gözde ev aletlerinde biri olan akıllı robot süpürgelerde fiyatlar artmaya devam ediyor. Peki Philips HomeRun 7000 Serisi Aqua XU7100 Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge kaç TL oldu? İşte detaylar...

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Arzum AR4304 Robotek X4 Lds Akıllı Robot Süpürge 8 bin 299 TL! Özellikleri neler?

Arzum akıllı robot süpürge, gelişmiş teknolojisi ile hem süpürme hem de paspas özelliği göstererek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar. Peki cihaz kaç dakika kullanılabiliyor? 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

Arzum Akıllı Robot Süpürge 9.999 TL? En uygun fiyata nerede satılıyor? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak isteyenler için Arzum; geliştirilmiş pil teknolojisi ile tüm yüzeyi temizleme kapasitesine sahip akıllı robotu tüketicisiyle buluşturuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Yabancılar eşyalı ve akıllı ev istiyor!

Türkiye'de yabancıya konut satışı, Ağustos ayında uçuşların yeniden açılmasıyla artmaya başladı. Türkiye'den ev alan yabancılar genel olarak akıllı ve eşyalı konutlara yöneliyor. 

Somfy'den yüksek konfor için akıllı çözümler!

Akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy’nin motorlu pergola çözümleriyle restoran ve kafelerde bahçe keyfine yüksek konfor katılıyor...

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

akıllı ev teknolojisi Haberi

akıllı ev teknolojisi

Forbes Dergisi’nde yer alan habere göre, Somfy’nin TaHoma Akıllı Ev Sistemi ile motorlu tenteler, panjurlar, perdeler, aydınlatma ürünleri, kameralar, güvenlik sistemi, sensörler, ısıtma sistemi, bahçe ve garaj kapıları dahil birçok ekipmanınızı kontrol edebilirsiniz. Böylece daha konforlu, güvenli ve enerji tasarruflu bir yaşam alanına sahip olursunuz.


Evde değilken evinizi yönetin

Evde değilken okuldan dönen çocuğunuz kapıda kalmasın diye uzaktan bahçe kapınızı ve evinizin giriş kapısını açabilirsiniz. Evdeki kamera ve dedektörler yardımı ile alarm durumunda evde olmadığınızda bile, anında bildirim alabilirsiniz.


Evin ısısını otomatik ayarlayın

Isıtma sisteminizi, evde yokken dahi açabilir ya da kapatabilirsiniz, bu sayede de enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Güneş sensörleri sayesinde panjurlarınızı veya tentelerinizi, güneş ışığı seviyesine göre otomatik olarak kontrol edebilirsiniz.


Her eve uygun, kolay kurulum

Sistem yeni binalara uygulanabildiği gibi,...