28 / 04 / 2024

akıllı evde neler var

akıllı evde neler var

Evinizde kullanabileceğiniz ve yaşamınızın daha akıllı hale gelmesini sağlayan cihazlar arasında akıllı ışıklar, sizi tanıyan kilitler ve boru sızıntısını bulan tesisat aparatları var. Cihazlar akıllandıkça evler de akıllanıyor.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi; Engel tanımayan güçlü temizlik

Akıllı robot süpürge, airfryer ile birlikte son dönemin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Birçok marka tarafından üretilen robot süpüreler araştırılmaya devam ediyor. Peki Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Arzum AR4304 Robotek X4 Lds Akıllı Robot Süpürge 8 bin 299 TL! Özellikleri neler?

Arzum akıllı robot süpürge, gelişmiş teknolojisi ile hem süpürme hem de paspas özelliği göstererek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar. Peki cihaz kaç dakika kullanılabiliyor? 

Hoover  ikisi bir arada Akıllı Robot Süpürge kaç  TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover akıllı robot süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde hem süpürme hemde paspaslama işlemi yapmaktadır. Toplamda 5 adet temizleme programı ile karşımıza çıkmaktadır. Peki akıllı robot süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Samsung M7  Akıllı Monitörler en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

 Sade ve şık bir tasarıma sahip Samsung M7 monitörler Orta düzeyde yer kaplar, o kadar incedir ki, yine de monitörün önüne bir klavye yerleştirebilirsiniz.  Peki, Samsung M7  Akıllı Monitörler ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Xiaomi Heyplus akıllı saat kaç TL? Özellikleri neler? 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi

21 güne kadar pil ömrü, bluetooth müzik kontrolü, alarm, kapsamlı sağlık izleme gibi özellikleriyle kullanıcısının hayatını kolaylaştıran Xiaomi Amoled Ekran Akıllı Saat indirime girdi. Peki piyasada ortalama 1.599 TL’den satılan Xiaomi saat özellikleri neler, hangi fonksiyonları var, fiyatı kaç

Vatan Bilgisayar’dan Axen Akıllı TV’de sepette hemen indirim! 5 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Vatan Bilgisayar’da uydu alıcılı Axen Akıllı TV’de sepette indirim fırsatı sunuyor. Peki Axen akıllı tv özellikleri neler? Fiyatı kaç TL, ne kadar? Vatan Bilgisayar indirimli fiyatı kaç TL?

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

Vestel akıllı saatte şok eden fiyat! Sadece 799 TL! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen markası Vestel, 799 TL’lik akıllı saatiyle teknoloji meraklılarının yüzünü güldürüyor. Peki Vestel akıllı saat bizlere neler sunuyor? İşte Vestel akıllı saatin özellikleri… 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

akıllı evde neler var Haberi

akıllı evde neler var

Geçtiğimiz ay Google'ın 3 milyar dolara akıllı termostat ve ev güvenlik sistemleri üreticisi Nest'i satın alması, akıllı evler dünyasındaki gelişmeleri tekrar gündeme getirdi. Bu güne kadar hep çok karmaşık yapılara sahip ve ancak teknoloji meraklıları tarafından kullanılan ev otomasyon sistemleri artık daha sade, kolay ve çok işlevli olarak karşımıza çıkıyor. 


Günümüzde üreticiler evdeki hemen hemen tüm cihazları akıllı hale getirmeyi başardılar. Bunların kimi halen test aşamasında olmakla birlikte, birçok ürün pazara sunuldu ve evlerde kullanılmaya başlandı. Bu güne kadar ağırlıklı olarak güvenlik ve eğlence sistemleri üzerine yoğunlaşan üreticiler artık bambaşka alanlarda çözümler geliştirmeye başladılar. İşte evinizde hemen kullanabileceğiniz ve yaşamınızı daha akıllı hale getirmenizi sağlayacak ürünlerden bazıları. 


Akıllı ışıklar Belkin tarafından piyasaya sunulan akıllı ampuller, Android ve İOS cihazlara kurulabilen uygulamalar...