19 / 05 / 2024

akıllı ofis tasarımı

akıllı ofis tasarımı

TeamFores’in, Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük filo kiralama markası DRD için Kağıthane’de tasarladığı merkez ofis, firmanın “En Çok Çalışılmak İstenen Şirketler Listesi”nde hızla üst sıralara çıkmasını sağladı.

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

Akıllı saatte böylesi görülmedi: Apple Watch X geliyor!

Teknoloji devi Apple, Watch X ile akıllı saatte boyut atlıyor. Üst düzey tasarım değişikliklerine gitmeye hazırlanan marka, akıllı saatte devrim yaratacak. İşte detaylar...

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Samsung’dan sürpriz karar! VR7700BM akıllı robot süpürgede müthiş fırsat!

Samsung, ev temizliğinde resmen moda haline gelen akıllı robot süpürgelerde çok sevindirecek bir karara imza atarak kredili ödeme ve ücretsiz teslimat fırsatlarını duyurdu. Samsung’un duyurduğu müjdeli haberin ardından VR7700BM akıllı robot süpürge araştırılmaya başlandı.

ŞOK’ta 3 kişilik salıncak 1.199 TL’ye, Cif tüm yüzeyler 31,90 TL’ye, akıllı hassas tartı 399 TL’ye düştü!

Uygun fiyata alışveriş yapmak isteyenler için ŞOK’tan büyük indirim haberi geldi. Bu doğrultuda, 3 kişilik salıncak 1.199 TL’ye, Cif tüm yüzeyler 31,90 TL’ye, akıllı hassas tartı 399 TL’ye düştü. İşte 27 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

A101’de erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü!

A101’de 10 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, A101'de 10 Haziran Cumartesi günü erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü. İşte A101 10 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy A14 4G’nin tasarımı ortaya çıktı!

Samsung'un yaklaşan Galaxy A14 4G/LTE modelinin tasarımı belli oldu. Peki akıllı telefon nasıl görünecek? İşte detaylar...

Huawei P60 Pro hayranlarına müjde! Daha önce hiç görülmemiş kameralarla gelecek

Yaklaşan Huawei P60 Pro akıllı telefonun tasarımını gösteren bir görsel çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Kavisli kenarı ve dikkat çekici bir periskop  kamerası ile çekici bir ekran görüntüsü verecek.

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayar almak isteyenlere müjde! Turkcell’den, 36 aya varan vadelerle sömestir kampanyası!

Turkcell, 10 ila 23 Ocak 2023 tarihleri arasında Turkcell mağazaları ve Pasaj’da müşterilerine özel, tablet, akıllı telefon, kulaklık ve saat olmak üzere toplam 19 farklı üründe çok cazip teklifler sunacağını duyurdu.

Akıllı saatler A101'de! 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan A101, akıllı saatleri uygun fiyata sattığını duyurdu. A101'de akıllı saat ne kadar? 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'dan Samsung akıllı telefonlara indirim! 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa, en popüler Samsung Galaxy A serisi akıllı telefonlarda indirimli fiyatlar sunuyor. Peki, Samsung Galaxy A serisi akıllı telefonların Carfurusa'da fiyatı ne kadar? 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

akıllı ofis tasarımı Haberi

akıllı ofis tasarımı

Operasyonel filo kiralama sektörünün öncü firması DRD’nin Kağıthane’deki merkez ofisinin kısa süre önce Mimar Serter Karataban liderliğindeki TeamFores tarafından tamamlanan iç mimarisi, yalnız şirket personelinin motivasyonunu ve verimliliğini artırmakla kalmadı, DRD’nin “En Çok Çalışılmak İstenilen Şirketler Listesi”nde ilk sıralara yükselmesini de sağladı.


1998 yılında kurulan ve 15 yılda, 26.000 araçlık filosuyla Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük kiralama şirketi durumuna gelen DRD Filo Kiralama şirketinin mevcut merkez ofisleri artık büyümeyi kaldıramadığından, Kağıthane’de yer alan 2.500m2’lik yeni ofislerine taşınma planları 2013 yılı başında başlamış.  Firmanın kurumsal ve vizyoner üst yönetimi, yeni ofislerinin personel verimliliğini en üst seviyeye taşıyacak, orta vadedeki büyüme hedeflerini karşılayabilecek, esnek ve çağdaş bir anlayışıyla tasarlanması isteğiyle TeamFores’e başvurmuş.


Tasarım ve ArGe çalışmaları yaklaşık 8 ay süren, uygulaması ise...