17 / 05 / 2024

akıllı şehiriçi fren desteği

akıllı şehiriçi fren desteği

Gelecekhane tarafından Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenen Şehir 2.0 etkinliği ile Akıllı Şehir Nasıl Olunur? sorusuna farklı disiplinlerden gelen uzmanlarca cevap arandı.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Arzum Robotek X4 LDS Akıllı Robot Süpürge ne kadar, kaç TL oldu? İşte Arzum Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi

Arzum akıllı robot süpürge, hem süpürme hem de paspas özelliği sayesinde kapsamlı bir temizlik sunuyor. Peki Arzum Akıllı Robot Süpürge ne kadara satılıyor? İşte detaylar...

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Arzum Akıllı Robot Süpürge 9.999 TL? En uygun fiyata nerede satılıyor? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak isteyenler için Arzum; geliştirilmiş pil teknolojisi ile tüm yüzeyi temizleme kapasitesine sahip akıllı robotu tüketicisiyle buluşturuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

iPhone 11 128 Gb Akıllı Telefon Vatan’da indirimde! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

iPhone 11 128 Gb Akıllı Telefon Vatan’da indirimli satılıyor. Uzun süreli kullanım ve güncelleme desteğinin yanı sıra verilerin depolanması için tavsiye edilen bellek 128 Gb. Peki ürün ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Coca-Cola da akıllı telefon işine giriyor. Ortaya çıkan ilk iddialar, içecek devinin popüler bir üreticiyle anlaştığını ortaya koyuyor. İşte detaylar...

100 liradan 6 bin liraya çıktı! Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu! 2 gün içinde ödenmezse 6 bin ödenecek!

Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu. 2 gün içerisinde ödeme yapılmaz ise 6 bin TL ödenecek. İşte detaylar!

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı A101 e geldi! İşte satış fiyatı

Akıllı telefonlarla kontrol edilebilen Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı A101 kampanyasına dahil oldu.  İşte herkesin beklediği Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı cihazın özellikleri ve piyasadaki diğer satış noktalarındaki fiyat listesi

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

En ucuz 10 akıllı telefon! Bu listeye bakmadan sakın telefon almayın! İşte 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Vatandaşlar zamanını en uygun ve fonksiyonel ürünleri satın alırken harcarken telefonlar zamlanıyor! Bu listeye bakmadan telefon almayın! En ucuz telefonu almak uzun kuyruklarda için sıraya girmeyin! Peki, en ucuz akıllı telefonlar hangileri? 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

akıllı şehiriçi fren desteği Haberi

akıllı şehiriçi fren desteği

Halil Aksu’nun yaptığı açılış konuşması ile birlikte daha güzel yarınlar için çözülmesi gereken sorunlar ve bu bağlamda neler yapılabileceği masaya yatırıldı. Etkinlikte söz alan Engin Çomakçı Turkcell olarak geleceğin şehirleri için tasarladıkları vizyonu paylaşırken, İleri Görüş programının bu vizyonu gerçekleştirmek üzere tasarlandığını ifade etti.


BKM adına söz alan Antar Turgay, geleceğin şehirlerinde değişecek olan ödeme sistemleri ve BKM’nin bunun için attığı adımları, SAP Türkiye’den Bülent Ünsal büyük veriyle birlikte sağlanabilecek deneyimleri, Aydın Ferit Cansever ise perakende sektöründe değişmekte olan alışveriş alışkanlıklarını ve Migros’un attığı adımları anlattı.


Şehir 2.0’ın yurt dışından gelen konuşmacılarından Libelium şirketi yöneticilerinden Javier Martinez de Akıllı Şehirlerde sensörlerin kullanım alanlarını ve kullanımın kolaylıklarını anlattı. İEA ekibinden İnanç Eray, şehirleri dönüştürürken yapılacak müdahalelerin açık kalp ameliyatı kadar zor olduğuna...