05 / 05 / 2024

Akın Tekstil çırpıcı parkı

Akın Tekstil çırpıcı parkı

Akın Tekstil A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Çırpıcı Deresi Kent Parkı projesi için çıkan haberlerde Akın Tekstil'in de adının geçtiğini fakat henüz kendilerine böyle bir teklifin gelmediğini açıkladı...

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akös Tekstil Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Beşaltı tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

90’ların ünlü şarkıcısı Akın, müteahhit oldu!

“Rebeka”, “Kız Milleti” ve “Suskun Yüreğim” gibi 90’lardan günümüze hâlâ dinlenen şarkılara imza atan Akın, müteahhitliğe soyundu...

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

FETÖ'cü Akın İpek İngiltere’deki evini kliseye çevirdi!

İngiltere’de dört malikâne alan FETÖ’cü Akın İpek'in bir evi kiliseye çevirdiği belirlendi. İpek’in İngiltere’de kaçmadan önce açtığı davaları kazanamadığı öğrenildi.

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Şarkıcı Akın artık müteahhitlik yapıyor!

1995 yılında Rebeka isimli şarkısıyla birçok kişinin gönlünü fetheden Akın, "Şarkıcılığı bırakalı yıllar oldu, artık müteahhitlik yapıyorum" diye açıklamada bulundu.

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Bakırköy Çırpıcı Aktarma Alanı imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy İlçesi, Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Aktaş Akıncı Tekstil Fabrikası icradan satışta!

Gaziosmanpaşa 3.İcra Dairesi, Arnavutköy, Hadımköy Hoşkadem'deki Aktaş Akıncı Tekstil Fabrikası'nı satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihale bedeli 32 milyon 808 bin TL olarak belirlendi.

Akın Tekstil çırpıcı parkı Haberi

Akın Tekstil çırpıcı parkı

Akın Tekstil tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Çeşitli basın yayın kuruluşlarında ve internet sitelerinde Çırpıcı Deresi Kent Parkı projesi veya benzeri adlar altında haberler çıkmakta, bu proje kapsamına Şirketimizin; İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi ,192 ada, 24 parsel sayısında kayıtlı gayrimenkulün de dahil edileceği yine bu haberlerin bazılarında yer almaktadır. 


Haberlere konu bu proje ve özelde de şirketimiz adına kayıtlı gayrimenkul hakkında Şirketimiz nezdinde herhangi bir makam tarafından bir girişim olmadığı gibi Şirketimize yapılmış bir bilgilendirme ya da tebligat da söz konusu değildir. Bu konuda bir gelişme olduğu takdirde gerekli bilgilendirme...