18 / 07 / 2024

Akıncılar alt geçidi

Akıncılar alt geçidi

İzmir’in Kahraman semti ile Ege mahallesini birbirine bağlayan çift yönlü Akıncılar alt geçidin tek yönü geçtiğimiz yıl açılırken yolun diğer şeridi kamulaştırma sorunu nedeniyle açılamamıştı...

Ankara Akıncı Kule'de hemen teslim fırsatı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Akıncı Kule projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Tek blok şeklinde inşa edilen Akıncı Kule'de toplam 47 konut yer alıyor.

Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! Altınlar kapış kapış satılıyor! Reşat altını ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlar

Altına talep her geçen gün artıyor. Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ederken, altınlar kapış kapış satılıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Altıncılar bu haber size... İslam Memiş durdu durdu ama sonunda tarihi verdi

Altına yatırım yapan vatandaşlar altın fiyatlarının hangi yöne doğru gideceğini merak ediyor. Altın fiyatlarında yaptığı nokta tahminlerle bilinen İslam Memiş de dikkat çeken bir tarih verdi.

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yılında gümüşün performansının altıdan daha iyi olacağını belirterek gümüşte yeni ralliler bekliyorum dedi ve rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları bakamdan geçmeyin!

14 ayar altın kolye, yüzük, bileklik ve küpelerde indirim çılgınlığı! Koçak 14 ayar altın 28 Eylül 2022 fiyat listesi

14 ayar altın  kolye, yüzük, bileklik ve küpelerde büyük indirim başladı. Koçak'ta 14 ayar altın fiyatlarında ekstra yüzde 20 indirim le satışlar başladı. Peki 14 ayar kolye, yüzük, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak 14 ayar altın 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Fırıncılar kendi kendine zam yaptı! Karar alınmadan ekmek fiyatları uçtu

Son altı ayda ekmek fiyatlarına üçüncü kez zam geldi. Fırıncılar, onay almadan ekmeği 4.5 TL’den satmaya başladı. İşte detaylar…

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Akıncılar alt geçidi Haberi

Akıncılar alt geçidi


İzmir’in Kahraman semti ile Ege mahallesini birbirine bağlayan gidiş geliş çift yönlü Akıncılar alt geçidin tek yönü geçtiğimiz yıl hizmete açılırken yolun diğer şeridi ise kamulaştırma sorunu nedeniyle trafiğe açılamadı.


Araçlar sadece gidiş yönünü kullanabilirken geçtiğimiz günlerde yol girişindeki bariyerlerin kaldırarak, henüz daha trafik düzenlemesi, asfaltlanması yapılamayan yol trafiğe açıldı. Önlem alınmayan yolda hasarlı kazalar da meydana geldi.


Yolun açıldığından kendilerinin haberi olmadığını dile getiren Belediye yetkilileri kaldırılan bariyerlerin tekrar yerine konulup, yolun asfaltlanmasından ve trafik düzenlemesinden sonra önümüzdeki günlerde Kahramanlar ile Ege Mahallesini bağlayan diğer şeridin de trafiğe açılacağını dile getirdiler.



Hürriyet Yerel