05 / 05 / 2024

Akıncılar Üssüne ne yapılacak

Akıncılar Üssüne ne yapılacak

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, 15 Temmuz darbe girişiminin merkezi Akıncılar Üssü’nün Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne dahil edilmesini istedi.

Emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? Seçim öncesi işaret edildi, rakam verildi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamasında emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini söylemesinin ardından, seyyanen zam tartışması yeniden alevlendi. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. İşte o açıklama...

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu! 

Pek çok kişiyi yakından ilgilendiren evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu. İşte tek tek hesaplanan evde bakım maaşı Ocak 2024 zammı...

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

Fırıncılar isyanda! Ekmekte fiyat karmaşası devam ediyor!

Ekmek fiyatlarında son günler bir kargaşa yaşanıyor. Fırıncılar maliyetlerin arttığını söyleyerek isyan ederken, valilikler ise ekmeğe henüz zam yapılmadığına dair açıklamalarda bulunuyor. Peki ekmek fiyatları ne kadar? Fırıncılar ne istiyor?

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak? Şimdi bu rakamlara göz atın! 

Memur zammı için geri sayım resmen başladı. Peki memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak?

SSK ve Bağkur emeklilerinin 2023 Temmuz zammı hesaplanıyor! Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?

SSK ve Bağkur emeklilerinin 2023 Temmuz zammı resmen peş peşe hesaplandı. Peki emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Memur ve memur emeklileri hemen bakın! Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak? Peş peşe açıklandı! 

Memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari ücrete Temmuz'da ara zam sinyalinin verilmesinin ardından 'Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?' sorusu gündem oldu. Peki memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?

Demir fiyatları resmen çakıldı! İndirim üstüne indirim geldi! 25 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta indirim üstüne indirim geldi. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Fırıncılar Federasyonu açıkladı! Beklenen pide fiyat açıklaması geldi!

Ramazan ayı yaklaşırken, pide fiyatları merak uyandırdı. Vatandaşlar pide fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Bunun üzerine Fırıncılar Federasyonu’ndan açıklama geldi. İşte detaylar!

Akıncılar Üssüne ne yapılacak Haberi

Akıncılar Üssüne ne yapılacak

15 Temmuz darbe girişiminin merkezi Akıncılar Üssü’ne sürpriz talip çıktı. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin ortaklarından Ankara Sanayi Odası, üssün bir bölümünün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’dan sonra en önemli yatırım projesi sayılan bölgeye verilmesini istedi. Ankara Sanayi Odası Başkanı (ASO) Nurettin Özdebir, Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde, 2011 yılında açıkladığı projelerden Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde geçen 5 yıl içinde bir çivi bile çakamadıklarını söyledi. Darbe merkezi Akıncılar Üssü’ne ve TAİ’ye sınır olduklarını anlatan Özdebir şöyle konuştu:




PARK DA OLABİLİR

“Uzay ve havacılık alanında yerli sanayiyi desteklemek, yerli ve yabancı firmaları bir araya getirerek sinerji sağlamak, yüksek katma değerli ürünler üretip ihracatı arttırmak amacıyla kurulan OSB’de 5 yıl geçti, bürokratik işlemlerle uğraşmaktan inşa aşamasına geçemedik....