11 / 05 / 2024

Akıncıya fetöden ev mi yapıldı

Akıncıya fetöden ev mi yapıldı

Darbe teşebbüsünün merkezi olduğu öne sürülen Akıncı 4. Ana Jet Üssü’nün çatı iddianamesi tamamlandı. İddianame dün mahkemeye gönderildi.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Evi ya da dükkanı olan TOKİ'den ev alabilir mi?

TOKİ alt ve orta gelirli olan binlerce aileyi ev sahibi yapıyor. Peki evi ya da dükkanı olan TOKİ'den ev alabilir mi?

Loris Karius sevgilisine Sapphire'den ev kiraladı!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Loris Karius, sevgilisi Sophia Thomalla'ya İstanbul Sapphire'den ev kiraladı.

2018'de 8 bin İranlı İzmir’den ev aldı!

Komşu İran'dan Türkiye'ye akın başladı. 2018 yılında 8 bin İranlı İzmir’den ev satın aldı. Yatırımcılar, "İzmir çok güzel hem de çok merkezi. Burada ev aldığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Şubat'ta en çok hangi ülke vatandaşı Türkiye'den ev aldı?

TÜİK Şubat 2018 konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre Şubat ayında en çok İstanbul'da konut satıldı. istanbul yabancıya konut satışında da zirveye oturdu. Peki Şubat'ta en çok hangi ülke vatandaşı Türkiye'den ev aldı?

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..

Başakşehir Tual Bahçekent ev fiyatları!

Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Projenin 2019 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor. Başakşehir Tual Bahçekent ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Akıncı Üssü'nde FETÖ için bina yapılmış!

Darbe teşebbüsünün merkezi olduğu öne sürülen Akıncı 4. Ana Jet Üssü’nün çatı iddianamesi tamamlandı. İddianame dün mahkemeye gönderildi.

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları 485 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Kayaşehir'de teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Akıncıya fetöden ev mi yapıldı Haberi

Akıncıya fetöden ev mi yapıldı

Akıncı Üssü’ne 25 Temmuz’a kadar bitirilmesi talimatıyla lüks bir kamelya yapılmış. Darbe teşebbüsü başarılı olsaydı burada Fetullah Gülen kalacaktı. 15 Temmuz darbe teşebbüsünün merkezi olduğu öne sürülen Akıncı 4. Ana Jet Üssü’nün çatı iddianamesi tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı iddianame dün mahkemeye gönderildi.


Akın Öztürk askeri sorumlu İddianamede bir numaralı şüpheli olarak FETÖ lideri Fetullah Gülen yer aldı. Darbeyi yöneten bir numaralı sivil ise firari Adil Öksüz oldu. Cumhurbaşkanının şikayetçiler arasında yer aldığı iddianamede, darbe girişiminin askeri sorumlusu ise Akın Öztürk gösterildi. Darbe sırasında F-1G’lar sarayın bahçesini de bombalamıştı. 303’er kez müebbet istendi


Terör örgütünün 6’sı sivil 45 yöneticisi için 303’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianamede FETÖ lideri Fetullah Gülen’le de ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Darbe teşebbüsü...