29 / 04 / 2024

akiş gyo altınyıldıza kiralanan fabrikasını satıyormu

akiş gyo altınyıldıza kiralanan fabrikasını satıyormu

Akiş Gayrimenkul'e ait olan ve Altınyıldız Mensucat'a kiralanan Tekirdağ Çerkezköy'de bulunan fabrikanın kira sözleşmesi feshediliyor. Altınyıldız'ın söz konusu fabrikayı Akiş GYO'dan satın alması yönünde planı var...

Akiş GYO için ÇSY raporu yayımlandı!

Sustainable Fitch'in ÇSY raporunda Akiş GYO'nun; çevresel, sosyal ve yönetsel (ÇSY) uygulamaları mercek altına alındı. Ayrıca, şirketin sürdürülebilirlik ve sıfır karbon uygulamalarının en güçlü 2’nci seviyede olduğu aktarıldı.

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

Akiş GYO BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki ilk GYO olacak!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alandaki bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne katıldı. 

Akiş GYO'nun AVM'lerinde ciro rekoru kırıldı!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, 2021 yılı üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını yayınladı. 

Akiş GYO, 44.8 milyon TL'lik sermaye artırımı kaynaklı fon elde etti!

Akiş GYO'nun sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin raporu yayınlandı. Raporda, elde edilmesi öngörülen fon tutarı paylaşıldı.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Akiş GYO 127.5 milyon TL pay sattı!

Akiş GYO'nun birincil Piyasada gerçekleştirilen satış kapsamında rüçhan hakkı kullanımı sonrası kalan 127 milyon 547 bin 289 TL paylarının tamamı satıldı. 

Akiş GYO'dan 100 milyon TL'lik 6. kupon ödemesi!

Akiş GYO'nun kupon faiz oranı yüzde 3,8047 olarak duyurulan, 100 milyon TL nominal değerli 728 gün vadeli TRSAIGY92113 ISIN kodlu tahvilinin altıncı kupon ödemesi gerçekleşti. 

Akiş GYO Esas Sözleşmesi yayınlandı!

Akiş GYO Genel Bilgi Fomu sayfasında güncel Şirket Esas Sözleşmesi yayınlandı. Sözleşmenin detayları KAP'ta paylaşıldı. 

akiş gyo altınyıldıza kiralanan fabrikasını satıyormu Haberi

akiş gyo altınyıldıza kiralanan fabrikasını satıyormu


Akiş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Maliki bulunduğumuz Tekirdağ ili, Çerkezköy İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kain ve T.C. Çerkezköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No: 29K2D, Ada No: 956 ve Parsel No: 10'da kayıtlı fabrika ve müştemilatı niteliğindeki taşınmazın Kira Sözleşmesi'ne  konu 64.000-m2 kapalı kullanım alanlı 4 binayı ve yaklaşık 176.000-m2 açık alanı içeren yaklaşık 240.000-m2'lik bölümünün Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları Anonim Şirketi'ne kiralanmasına ilişkin olarak taraflar arasında akdedilen 24.08.2010 tarihli Kira Sözleşmesi ile yine aynı mahaldeki yaklaşık 15.000 metrekare kapalı kullanım alanlı 1 bina ve yaklaşık 25.000 metrekare açık alanı içeren yaklaşık 40.000 metrekarelik bölümünün Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları Anonim Şirketi'ne kiralanmasına ilişkin olarak taraflar arasında akdedilen 14.01.2011 tarihli Kira Sözleşmesi'nin, Kira Sözleşmeleri'nin ilgili...