07 / 07 / 2024

akkapı mahallesi Şeyh Cemil Nardalı Caddesi

akkapı mahallesi Şeyh Cemil Nardalı Caddesi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Akkapı Mahallesi Şeyh Cemil Nardalı Caddesi’de asfaltlama yapan çalışanları denetledi. Zihni Aldırmaz asfalt kazıma işinde çalışan işçilere lokum ve cezerye ikram etti...

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

Adana Seyhan'da 38.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Adana 1. İcra Dairesi Adana ili, Seyhan ilçesi, Akkapı Mahallesi, 1039 ada, 313 parselde yer alan imalathaneyi ve arsasını 38 milyon 714 bin 610 TL'ye satıyor...

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Bursa Selamet Mahallesi'ndeki 7 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selamet Mahallesi’ndeki Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresinde kamulaştırdığı 7 binanın yıkımıyla okulun mekan kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor.

Seyhan Belediyesi'nden asfalt atağı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi’nde yeni açılan bir yolun asfalt çalışmasını denetledi. Karalar, asfaltlama çalışmasına başladığı bağlantı yolu ile 25 mahallede yaşayan onbinlerce vatandaşın rahatlayacağını söyledi.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh 128 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Hatay Şeyh Abdurrahman Camii yenilenecek!

HATAY’ın Reyhanlı İlçesi Bayır Mahallesi’ndeki Şeyh Abdurrahman Camisi yenilenecek. Mahalle Muhtarı Mahmut Gül ve Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh'e 128 adet konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 5 Mayıs 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Zenar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zenar Yapı İnşaat Limited Şirketi, Songül Aras ve Soner Zengin ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi, Şeyh Şamil Caddesi'nde kuruldu.

Demar Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demar Yapı Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Çetin Demirel tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Eyüp, Rami Cuma Mahallesi, Şeyh Abdullah Sokak'ta kuruldu.

Adil Mutlu Yıldız Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adil Mutlu Yıldız Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Mutlu Yıldız tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Üsküdar, Sultantepe Mahallesi, Şeyh Yokuşu Sokak'ta kuruldu.

Sultantepe'de metro çalışmasında hasar gören binalar boşaltıldı!

Olay Sultantepe Mahallesi, Şeyh Camii Sokak’ta önceki gün sabaha karşı meydana geldi.İddialara göre Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar metro hattı çalışmaları sırasında bazı binalarda ağır hasar meydana geldi.

Seyhan Belediyesi Akkapı'ya taziye evi yaptırıyor!

Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

akkapı mahallesi Şeyh Cemil Nardalı Caddesi Haberi

akkapı mahallesi Şeyh Cemil Nardalı Caddesi


Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Akkapı Mahallesi Şeyh Cemil Nardalı Caddesi’de asfaltlama yapan çalışanları denetledi.


Frezeyle kazıma işleminin yapıldığı noktada Zihni Aldırmaz’ı, Akkapı Mahalle Muhtarı Fikret Gizir ve Mıdık Mahallele Muhtarı Yusuf Tanrısever, Akkapı Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Haşim Turaçtemur, dernek yönetim kurulu üyeleri, Akkapı Dolmuş Kooperatif Başkanı Vefa Demiralp karşıladı. Zihni Adırmaz’ın yaklaşık 4 yıldır Akkappı ve Mıdık mahallelerine önemli hizmetler verdiği anlatan sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve muhtarlar, önceki yıllarda yapılmayanların hayata geçirilmesi nedeniyle teşekkürlerini iletti. Zihni Adırmaz, “Freze çalışmasının ardından asfalt çalışması başlayacak. Adanalıya hayırlı olsun. Güney Yıldızı Kompleksi’nin hemen yanındaki yolda gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmasıyla bölge daha modern bir görünüm kazanacak.” dedi. 


Mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Zihni Aldırmaz asfalt kazıma işinde çalışan işçilere...