18 / 05 / 2024

Akkök Holding arıtma tesisi yatırımı

Akkök Holding arıtma tesisi yatırımı

İlk yatırım tutarı 17 milyon dolar olan tesis, yaklaşık 17 bin metrekare alan üzerine kurulacak. 15 bin metreküp/gün atık su debisini karşılayacak kapasiteye sahip olacak tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Akkök Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış!

Akkök Holding ve bünyesindeki şirketler adına Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış yapıldı.

Akkök Holding istihdamını koruyacak!

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü yaptığı açıklamada, "Buradan yola çıkarak devletimizin sunduğu imkanlardan da yararlanarak istihdamı koruyacağımızı kamuoyuna duyururuz." şeklinde konuştu.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Akkök Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök oldu!

Akkök Holding Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök getirildi. Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Raif Ali Dinçkök konu ile ilgili açıklama yaptı.

Akkök Holding'in acı günü! Ali Raif Dinçkök vefat etti!

Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök vefat etti. 

Akkök Holding'in acı günü! Nesim Alalu vefat etti!

Akkök Holding'in iş ortağı Eliya Alalu'nun babası Nesim Alalu vefat etti. 

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Akkök Holding arıtma tesisi yatırımı Haberi

Akkök Holding arıtma tesisi yatırımı

Akkök Holding Yalova Şirketleri Arıtma Tesisi projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Şirket bu yatırım ile Yalova'da üretim tesisleri bulunan Ak-Kim Kimya, Aksa Akrilik ve DowAksa firmalarının daha önce ayrı yürüttükleri arıtma operasyonlarını tek çatı altında yönetmeyi hedefliyor. 


İlk yatırım tutarı 17 milyon dolar olan tesis, yaklaşık 17 bin metrekare alan üzerine kurulacak. 15 bin metreküp/gün atık su debisini karşılayacak kapasiteye sahip olacak tesiste; fiziksel arıtma, kimyasal arıtma, biyolojik arıtma ve çamur susuzlaştırma birimleri yer alacak. Proje hayata geçirildiğinde arıtma tesisi çıkış suyunun Ultra Filtrasyon (UF) ve Reverse Osmosis (RO) teknolojileri ile 250 metreküp/saat kapasiteyle geri kazanılması...