05 / 05 / 2024

Akkök Holding yatırımları

Akkök Holding yatırımları

İlk yatırım tutarı 17 milyon dolar olan tesis, yaklaşık 17 bin metrekare alan üzerine kurulacak. 15 bin metreküp/gün atık su debisini karşılayacak kapasiteye sahip olacak tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşlerin anlaşmazlığı mahkemeye taşındı!

Dinçkök kardeşlerin anlaşmazlığı mahkemeye taşındı. Türk iş dünyasının en önemli gruplarından Akkök Holding hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler, aralarındaki sorunu mahkeme çözecek...

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Akkök Holding yatırımları Haberi

Akkök Holding yatırımları

Akkök Holding Yalova Şirketleri Arıtma Tesisi projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Şirket bu yatırım ile Yalova'da üretim tesisleri bulunan Ak-Kim Kimya, Aksa Akrilik ve DowAksa firmalarının daha önce ayrı yürüttükleri arıtma operasyonlarını tek çatı altında yönetmeyi hedefliyor. 


İlk yatırım tutarı 17 milyon dolar olan tesis, yaklaşık 17 bin metrekare alan üzerine kurulacak. 15 bin metreküp/gün atık su debisini karşılayacak kapasiteye sahip olacak tesiste; fiziksel arıtma, kimyasal arıtma, biyolojik arıtma ve çamur susuzlaştırma birimleri yer alacak. Proje hayata geçirildiğinde arıtma tesisi çıkış suyunun Ultra Filtrasyon (UF) ve Reverse Osmosis (RO) teknolojileri ile 250 metreküp/saat kapasiteyle geri kazanılması...