05 / 05 / 2024

Akmerkez GYO yardımları

Akmerkez GYO yardımları

Akmerkez GYO tarafından bağış ve yardımların üst sınırının 2021 yılı için 150 bin TL olarak belirlenmesinin, 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

Akmerkez GYO, 2023'te gayrimenkullerinden 809.8 milyon TL kira geliri elde etti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2023 yılına ilişkin rakamların yer aldığı finansal raporunu paylaştı. İşte Akmerkez GYO'nun özkaynak, hasılat rakamları...

Kiracılar müjde! Kira yardımları resmen başladı!

Artan kira fiyatları karşısında zorlanan kiracılara rahat bir nefes aldıracak haber geldi. Kira yardımlarının resmen başladığı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, her ay o miktar hesaplara yatırılacak.

İBB'den İstanbullulara müjde! Kira yardımlarına yüzde 55 zam yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümü hızlandırmak ve İstanbul’un depreme dirençli bir kent haline getirilmesi amacıyla kentsel dönüşüm yardımlarına yüzde 55 zam yaptı. 

Akmerkez GYO'dan ilk 9 ayda 264.2 milyon TL hasılat!

Akmerkez GYO, 2023 yılının ilk ayına ilişkin finansal rakamlarını tek tek açıkladı. Peki Akmerkez GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Para, gıda, eğitim ve yakacak yardımları nereden alınır?

Türkiye'de ekonomik zorluklar yaşayan ve yardıma muhtaç bireyler için çeşitli kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, vakıflar ve iş insanları finansal ve sosyal destek sağlıyor. Bu tür yardımlar, özellikle geçim sıkıntısı çeken ya da işsiz kalan kişilere destek sunuyor. 

Kira yardımları hakkında flaş gelişme. 6-7-8-9 bin TL kredi ödeyenler hemen gelsin

İçişleri Bakanlığı'ndan deprem bölgesine yönelik kira yardımları hakkında flaş bir açıklama geldi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, ne kadar? İşte il il kira yardımları 2023!

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, ne kadar? İşte il il kira yardımları 2023... Hemen bakın...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

Trendyol depremzedelerin elini bırakmıyor! Yardımlar 400 milyon lirayı aştı!

Trendyol deprem bölgesine yardımlarına devam ediyor. Yardımlar 400 milyon lirayı aştı. İşte detaylar!

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.

Aile Bakanlığı yardımlarının haricinde hemen buna da bakın! Her ay para ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yardımların dışından İŞ KUR tarafından da ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. İşte destek ödemelerinin ayrıntıları...

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Akmerkez GYO, İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 83 ada, 1 parselde, Çarşı, A-Otel ve E3 Bloklarda yer alan 473 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki 473 adet gayrimenkulün değeri bu yıl ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Akmerkez GYO yardımları Haberi

Akmerkez GYO yardımları

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağış ve yardımların üst sınırına ilişkin öneri  hakkında açıklama yaptı. 

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu tarafından, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve diğer ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu'nda yer alan değerleri ve kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı ile Esas Sözleşmesi'nde yer alan hüküm ve prensipler doğrultusunda şirket tarafından Bağış ve Yardım Politikası'nda yer alan esaslara uygun olarak yapılacak bağış ve yardımların üst sınırının 2021 yılı için 150 bin TL olarak belirlenmesinin, 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

Akmerkez GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından,

Sermaye Piyasası Mevzuatı ve diğer ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporumuzda yer alan değerlerimiz ve kurumsal sosyal sorumluluk anlayışımız...