16 / 05 / 2024

AKO Grubu tesis

AKO Grubu tesis

AKO Grubu Türkiye'yi Avrupa'nın akü üretim merkezi yapmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla Çankırı'ya tesis kuran şirket yatırımlarını arttıracağını açıkladı.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Oyak Grubu Hindistan'da yeni tesis kuracak!

Oyak Grubu yatırımlarını ve projelerini hayata geçirmek için Hindistan'ı seçti. Bölgede ikinci tesis için çalışmalar başladı.

Batı Anadolu Grubu’ndan 500 milyon TL’lik entegre tesis yatırımı!

atı Anadolu Grubu Söke’de dev bir entegre tesis için 500 milyon TL’lik yatırım yapacak. Grup, Türkiye’nin bu alandaki toplam ihracatının yüzde 10’unu tek başına karşılamayı hedefliyor.

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

AKO Grubu Çankırı'ya 100 milyon dolarlık tesis kurdu!

AKO Grubu Türkiye'yi Avrupa'nın akü üretim merkezi yapmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla Çankırı'ya tesis kuran şirket yatırımlarını arttıracağını açıkladı.

Zorlu Grubu'ndan Buharkent'e jeotermal tesis!

Türkiye'nin önemli jeotermal enerji üretim tesislerine sahip Zorlu Grubu, Aydın'ın Buharkent ilçesine yeni jeotermal tesislerinin kurulma aşamasına gelindiğini açıkladı.

Bahçeşehir Göleti'ne tek katlı sosyal tesis inşa edilecek!

Bahçeşehir Göleti'nin çevresinde yer alan parselle 11 bin metrekare inşaat ve işletme hakkı izni veren ihaleyi 103 milyon TL teklifle Atmaca Grubu kazandı.İhaleyle gölete tek katı geçmemek üzere sosyal tesis inşa edilecek.

Bahçeşehir Göleti'ne tek katlı sosyal tesis yapılacak!

Bahçeşehir Göleti'nin çevresinde yer alan parsellere 11 bin metrekare inşaat ve işletme hakkı izni veren ihaleyi 103 milyon TL teklifle Atmaca Grubu kazandı. Gölete sosyal tesis inşa edilecek.

Tesis yönetim sistemi inşaat projelerinin ilk tercihi oluyor!

Bütünsel tesis yönetimi hizmetlerini özel olarak emlak sektörüne sunan TSP grubu bünyesinde kurulan Hotech, pek çok önemli projede yer alarak büyüme grafiğini hızla bir şekilde artırıyor

Emin Şirketler Grubu Afyon’da termal otel inşa edecek!

Biri 500, diğer 645 odalı otel projesi içim proje çizimlerinin yapıldığını belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Tesis alanı içerisinde adeta yok yok" dedi

Emin Şirketler Grubu 23.yıl dönümünü kutladı!

Tesis ve otomobil 1991 yılında otomobil alımında yaşanan zorluklar neticesinde Türkiye'de farklı bir sistem kurarak otomobil alımını kolaylaştıran Emin Şirketler Grubu 23.yıl dönümünü 600 çalışanı ile birlikte kutladı.

Karaderili Şirketler Grubu termal turizme yatırım yapmaya devam ediyor!

Termal Sağlık Turizmi’nin yükselen yıldızı Karaderili Şirketler Grubu, 2 otel, 1 termal tesis, 2 yeni dev termal tesis daha katarak çıkışını önümüzdeki 10 yıla da yayma hedefinde.

AKO Grubu tesis Haberi

AKO Grubu tesis

Yılsonuna kadar 200 milyon dolarlık yatırım hedeflediklerini kaydeden Özcan, bugüne kadar 130 milyon dolarlık kısmının tamamlandığını belirtti. Jant ve akü üretiminde de iddialı olan ve halen 11 ülkeye jant ihracatı yapan AKO, 'Avrupa'nın en büyük akü üretim merkezi'ni kurmaya hazırlanıyor.


PETLAS YATIRIMDA HIZ KESMEYECEK

AKO'nun amiral gemisi Petlas'ın kısa vadede kapasitesini 100 bin tondan 180 bin tona çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayan Özcan, “Türkiye'nin Lastiği Petlas her geçen gün daha da büyüyerek ülkemize hizmet ediyor. 2015 yılı verileriyle İstanbul Sanayi Odası (ISO) “Türkiye'nin Büyük 500 Sanayi Kuruluşu-ISO 500" listesinde de Türkiye'nin en büyük 107'nci, Türk İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre ise ihracat rakamı ile genel sıralamada 90'ıncı, otomotiv sektörü sıralamasında 17'nci sırada yer alarak başarısını kanıtladı" dedi.


2023'TE 300 BİN TON ÜRETİM

Petlas'ın 2023 hedefi...