06 / 07 / 2024

AKP Ardahan Belediyesi Başkan Adayı Yunus Baydar

AKP Ardahan Belediyesi Başkan Adayı Yunus Baydar

2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Ardahan Belediye Başkan Adayı olan Yunus Baydar kimdir? AKP Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Sancaktepe Belediyesi'nde imar değişikliği iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arsaları, seçimden sonra meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeşil alan yapan AKP Grubu, kendi yönetimlerinde bulunan ilçelerdeki park alanlarını ise yapılaşmaya açıyor...

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Ardahan'da tekstil fabrikasının inşası tamamlanıyor!

Ardahan Belediyesi, kentin göç problemini ortadan kaldırmak için Tekstil Fabrikası Projesi'ni hayata geçirmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, projede sona yaklaşıldığını açıkladı. 

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Tuzla Belediyesi mülkiyetindeki 3 arsayı satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğunu kullanan AKP, büyükşehirin mülkiyetinde bulunan arazileri ‘yeşil alan’a dönüştürürken kendisine ait kamu arazilerini de satışa çıkarıyor. 

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

Fatih, İstanbul’un en kıymetli hazinesi!

AKP Fatih Belediyesi Başkan adayı Turan, Fatih ilçesinin İstanbul’un en kıymetli hazinesi olduğunu söyledi. Turan, “Yedikule’den başlayıp Topkapı’ya kadar tarihi surların iç tarafındaki yapı yasaklı alanları kamuya kazandıracağız" dedi..

Aytekin Şenlikoğlu kimdir?

Aytekin Şenlikoğlu, AKP Giresun Belediyesi Başkan Adayı oldu. Peki, Aytekin Şenlikoğlu kimdir? Aytekin Şenlikoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yunus Baydar kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Ardahan Belediye Başkan Adayı olan Yunus Baydar kimdir? AKP Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sancaktepe Akpınar Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediyesi, Akpınar Mahalle Konağı'nı hizmete açtı.

AKP Ardahan Belediyesi Başkan Adayı Yunus Baydar Haberi

AKP Ardahan Belediyesi Başkan Adayı Yunus Baydar

Yunus Baydar, 1976 yılında Ardahan Merkez Yanlızçam köyünde doğdu. İlk ve orta okulu yanlızçamda okudu. Liseyi Bursa'da Orhanlı Lisesinde okuyan Baydar, 1993 yılında Kars Kafkas Üniversitesi Veteriner fakültesine girdi. 

1998 yılında fakülteyi bitiren Baydar daha sonra 15 yıldır Ardahan merkezde serbest veteriner hekim olarak çalışmaya başladı. 

2009 yerel seçimlerinde Akparti den merkez ilçe 1.sıra adayı olarak İl Genel Meclis üyesi seçildi. 

2010 yılında İl Başkanı olarak atanan Baydar, 2012 de yapılan il kongresinde tekrar İl başkanlığına seçildi. 

Yunus Baydar, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Ardahan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Evli, 2'si erkek 1'i kız olmak üzere 3 çocuk...