13 / 05 / 2024

AKP Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya

AKP Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya

AKP Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Çamdibi'ndeki birkaç pilot bölge belirleyip Mavişehir statüsünde bloklar inşa edeceğiz. Vatandaşımıza, 'Demek böyle oluyormuş' dedirtecek yapılar ortaya koyacağız. ..

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

İzmir Bergama Belediyesi’nin tarım arazi satışlarına mahkemeden dur kararı!

İzmir 3. İdare Mahkemesi, AKP’li belediye yönetiminin aldığı satış kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Bornova'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçe genelinde depreme karşı yıkılma riski olan binaların yıkımına devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, söz konusu yıkımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Bornova Belediyesi'nden kaçak yapı temizliği!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yakaköy Mahallesinde 2B arazileri üzerinde inşa edilmiş olan kaçak yapıların yıkımına ilişkin kamuoyunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

İzmir'deki yapılar alarm veriyor!

Depremin en çok etkilediği yerlerden İzmir’in Bayraklı ve Bornova belediye başkanları açıklamalarda bulundu. Bayraklı’da konutların önemli kısmı, ova dediğimiz sıvılaşma olan bölgede bulunuyor. Burada yıkılması gereken yüzlerce bina var.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

AKP'den Togo Kuleleri açıklaması!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iddialarla ilgili konuştu. İşte Ömer Çelik'in o açıklamaları...

AKP Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya Haberi

AKP Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya

AKP Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Bornova'nın bazı mahallelerinde altyapı sıkıntıları yaşandığını söyledi. Dikey ve yatay yapılaşmanın olduğu semtleri ayırmaksızın tamamına önem verdiklerini söyleyen Kaya, ilçenin 45 mahallesinin sorunlarını harfiyen bildiklerine işaret etti. 


Kaçak yapılaşmaya da değinen Kaya, Naldöken'e yaptığı ziyareti ele alarak, gördüğü manzarayı aktardı; "Naldöken'i gördüm. Yağmur altında esnafı ziyaret ettik. Pazaryerinde vatandaşlarla sohbet ettik. İki kez ayakkabı değiştirmek zorunda kaldım. Gerçekten içim yandı. Bir vatandaşımızın evine konuk olduk. Elektrik ve su sıkıntısı var. Keşke belediye zamanında kaçak yapılaşmaya göz yummasaydı. Üniversite hocalanmızı ziyaret ettiğimizde de konu gündeme geldi. Maalesef kaçak yapılaşmada 2. sırada İzmir geliyor." Vatandaş ikna olmalı Yapılaşma ve altyapı anlamında sıkıntı yaşanan bölgelerde, sorunları çözmek için hükümetle işbirliği yapmanın öneminde de değinen İlhan Kaya,...