06 / 05 / 2024

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, meclis toplantısında Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı hakkında konuştu.

AKP’li isimden memurları kızdıran ‘maaş’ açıklaması

AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in memur maaşlarına yönelik yaptığı açıklama büyük tepki topladı.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum'da toplamda 55 evin oturulamayacak düzeyde olduğuna dikkat çekti. 

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Fatih'te çeşmenin yerine apartman yapılmış!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, kitabesine babası Ahmet Zeki Çamlı'nın adını eklediği tarihi I. Mahmud Çeşmesi'ne ilişkin yeni belgeler paylaştı. 

İzmir'deki Kültürpark için millet bahçesi önerisi!

İzmir’in simgelerinden ve Türkiye’nin iktisat tarihinde önemli bir sembol olan Kültürpark için AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ‘millet bahçesi’ olsun önerisi yaptı. AKP’li vekilin teklifi, CHP’li vekillerin ve çevre aktivistlerinin tepkisine neden oldu. 

Erzurum 2. OSB'de yer tahsisi yapıldı!

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler gerçekleştirdi. Yer tahsisinin yapıldığı bölgede 1000 kalifiye personel istihdam edecek.

Depremde konutları hasar gören vatandaşlara destek paketi TBMM'de onaylandı!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve AK Parti'li milletvekillerinin imzasıyla hazırlanan "Bazı Kanunlarda ve 399 sayılı KHK'de Değişiklik Yapan Kanun Teklifi" TBMM'de kabul edildi...

Ekonomide düzenlemeler içeren 'torba teklifi' TBMM komisyonunda!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ekonomide düzenlemeler içeren "torba teklif"in 12 farklı kanun ve kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılması öngördüğünü anlattı.

İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'a yaptığı 15 itiraza, Mustafa Ilıcalı'dan 15 yanıt!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün basın toplantısı yapıp “Felaket projesi” dediği Kanal İstanbul projesine neden karşı çıktığını 15 maddede anlattı. Eski AK Parti Erzurum Milletvekili Prof Dr. Mustafa Ilıcalı, İmamoğlu’nun itirazlarına yanıt verdi...

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Haberi

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir


AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, meclis toplantısında Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ve TOKİ evleri hakkında konuştu.


Aydemir "Emeklilerimizin enflasyon karşısında korunmasına azami özen gösterdik. Dahası, bir önceki yıla nispetle gelirlerinde ciddi artışlar sağlanmasına yönelik çalışmalar yaptık. Mali parametreler, değerler, bu anlamda, ak yürekler için yüz akı mahiyetindedir.


Dahası var. Çalışanların en büyük hayalleri hepimizin malumudur: Yuva sahibi olabilmek, kendine ait bir konut edinmek. Buna dönük özel çalışmalarımız oldu. TOKİ eliyle emeklileri uygun şartlarla ev sahibi yapma iradesini ortaya koyduk. 


Önümüzdeki zaman diliminde bu yolda çok daha büyük adımların atıldığına şahit olunacaktır."...