02 / 05 / 2024

akp eskişehir milletvekili adayı Salih Koca

akp eskişehir milletvekili adayı Salih Koca

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Eskişehir TOKİ'de KDV yüzde 10'a, taksitler 894 TL'den 8 bin TL'ye çıktı! 'Mağduriyet çözülsün' talebi geldi!

2019 Aralık'ta Eskişehir'de 2 bin 450 konut için kura çekilişi yapıldı. TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek projede, ödeme koşulları değiştirildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini açıkladı. 

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirası 3,9 milyar TL'yi aştı!

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirasının 3,9 milyarı aştığını söyledi.

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar YHT projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, projenin ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Eskişehir-Afyonkarahisar yoluna ilişkin 5 soru mecliste!

Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun iyileştirilmesi hususu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayoluna ilişkin 4 sorun mecliste!

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Eskişehir Çifteler doğalgaza kavuştu!

Eskişehir'in Çifteler ilçesinin en büyük projelerinden biri olan doğalgaz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Çifteler Kaymakam Vekili Mehmet İcik, ilçe belediye başkanları, ESGAZ Genel Müdürü ve vatandaşların katılımlarıyla hayata geçirildi.

Eskişehir Süper Kent projesinde sona gelindi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, hükümet olarak toplumu ilgilendiren yeni ve özel projelerle ilgili yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Emine Nur Günay, Eskişehir Süperkent projesini anlattı!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak

Eskişehir'e yeni park yapılacak!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında, 'Muttalıp'ta bir metrekare arsam varsa Büyükşehir Belediye Başkanı'na bağışlayacağım' ifadesine Büyükerşen'den cevap geldi.

akp eskişehir milletvekili adayı Salih Koca Haberi

akp eskişehir milletvekili adayı Salih Koca

Salih Koca kimdir?

Salih Koca, 1972 Göksun doğumlu. Salih Koca, Anadolu Lisesinin ardından 1995 yılında Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1998 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Yapı Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Özellikle çelik yapı konusunda uzman olan Salih KOCA, meslek hayatına Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde çeşitli büyük ölçekli fabrika inşaatları yapımıyla başladı. 


Mühendis olarak çelik yapı ve betonarme inşaat projeleri teknik uygulama sorumluluğu ve şantiye şefliği yaptı. Çeşitli sanayi tesislerinin projelendirilmesi ve üretim tesislerinin kuruculuğunun ardından özel bir şirkette fabrika müdürü olarak yöneticilik kariyerine başladı. 


Siyasete atılmasıyla birlikte aktif üst düzey yöneticilik kariyerine ara veren Salih KOCA, Esteknik Mühendislik şirketi kurucusu ve sahibi olarak Eskişehir’de inşaat sektöründe ticari faaliyetlerde bulundu. 


Sivil toplum kuruluşlarında kuruculuk ve yöneticilik...