11 / 05 / 2024

akp Kentsel Dönüşüm Sempozyumu

akp Kentsel Dönüşüm Sempozyumu

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, riskli binalar için doğru projeler üretilmesi amacıyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu düzenleyecek. İl Başkan Yardımcısı Çabuk, en doğru adımların atılmasına katkı yapmayı hedeflediklerini söyledi

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Kocaeli'nin kentsel dönüşüm araştırma raporu hazırlandı!

AKP Milletvekili İlyas Şeker, riskli yapıların kentsel dönüşüm sürecinde depreme dayanıklı olarak yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti. Şeker, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm araştırma raporunu hazırladı. Her yıl uluslararası deprem gerçeği ve kentleşme çalıştayını yapıyor" dedi...

Numan Kurtulmuş: Kentsel dönüşüm yapılan konutlarda hasar olmadı!

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Elazığ'da yaşanan depremde kentsel dönüşüm uygulanan konutlarda hasar olmadığını belirtti. "En öncelikli mesele, yıkılmaya meyilli binaların yenilenmesini teşvik etmektir" dedi...

Trabzon'da kentsel dönüşüm seçimlere yansıdı!

Trabzon’un Zafer mahallesinde düzenlenen kentsel dönüşüm seçimlere yansıdı. Bir apartmanda oturanların itirazı üzerine apartman mahalle sayıldı AKP'li eski il başkanının eşi ise muhtar seçildi.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları yine mahkemelik oldu!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bölge halkı, AKP'li belediyenin kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.Soğukpınar ve Atatürk Mahallesi için hazırlanan ikinci imar planları da bölge halkı tarafından mahkemeye taşındı.

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Önder Akpınar tarafından 340 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa'daki dev kentsel dönüşüm için önemli adım!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Bursa Akpınar'da Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı.

Bursa Akpınar Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin ruhsatı verildi!

Bursa Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme ofisinin ruhsatı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi.

Bursa Akpınar'da kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Deprem riskine karşı Bursa'da başlatılan kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat firmasıyla Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği yetkilileri arasında protokol imzalandı.

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümünde son durum!

Gölcük'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler veren AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, "Şu ana kadar hak sahiplerine 30 milyon lira ödendi. Böyle bir dönüşüm ilk kez Gölcük'te yapılıyor" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kentsel dönüşüm görüşüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı olağan devam meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclisi'nin görüştüğü konular arasında kentsel dönüşüm de vardı. Kentsel dönüşüm raporu AKP ve MHP meclis üyelerinin oyu ile kabul edildi.

akp Kentsel Dönüşüm Sempozyumu Haberi

akp Kentsel Dönüşüm Sempozyumu


AK Parti İzmir İl Başkanlığı, riskli binalar için doğru projeler üretilmesi amacıyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu düzenleyecek. İl Başkan Yardımcısı Çabuk, en doğru adımların atılmasına katkı yapmayı hedeflediklerini söyledi AK Parti îzmir İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çabuk, HT Egeli'ye yaptığı açıklamada, TOKİ, üniversiteler ile kentsel dönüşüm için çalışma yapan belediyeleri buluşturacak Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nu gelecek yılın ortalarına doğru İzmir'de gerçekleştireceklerini söyledi. 

Kentsel dönüşümün yeterince bilinmediğini, İzmir'de yerel yönetimlerde yeterli uygulama olmadığını belirten Çabuk, şöyle konuştu: "Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak düzenleyeceğimiz sempozyumda, kentsel dönüşümü, fiziki, sosyolojik ve psikolojik tüm yönleriyle masaya yatıracağız. Dünyadaki uygulamalar ile Türkiye genelinde TOKİ ve belediyelerin uygulamalarını inceleyeceğiz. İzmir'de binaların yüzde 70'den fazlası riskli. İzmir birinci deprem bölgesi ve 7 şiddetinde deprem üretebilir. Depreme dayanıksız yapılar İzmir'in en...