07 / 05 / 2024

akp maltepe belediye başkan adayı Kadem Ekşi

akp maltepe belediye başkan adayı Kadem Ekşi

Mimar ve Mühendisler Gurubu denetleme ve genel idare kurulu üyesi Kadem Ekşi'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Maltepe İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Kadem Ekşi kimdir?

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Maltepe'de 26 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Maltepe Belediye Başkanlığı, Maltepe Çınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 26 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçildikten sonraki ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda belediye meclisinde görev yapacak isimler seçildi.

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

İstanbul Maltepe'de tapu sevinci!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada Maltepe'deki 2 bine yakın hak sahibine tapularının dağıtılacağını müjdeledi.

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Maltepe'de imar ve planlama sorunları çözülecek!

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Hasan Gökkaya, “Maltepe’de değişim şart” diye konuştu. Bölgede imar planı sorunlarının çözüleceğini söyleyen Gökkaya, ada bazlı dönüşüm yapılacağını vurguladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

akp maltepe belediye başkan adayı Kadem Ekşi Haberi

akp maltepe belediye başkan adayı Kadem Ekşi

Kadem Ekşi kimdir?

Kadem Ekşi, 1965 yılında Rize’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul, Maltepe ‘de tamamladı. 1990 yılında, yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. 

Eğitim hayatı boyunca çeşitli sivil toplum kuruluşları bünyesinde aktif siyasi çalışmalarda bulundu. 1991 yılında iş hayatını kısa dönem askerlik vazifesi sonrası Bayındırlık ve İskân Bakanlığı bünyesinde mühendis olarak devam ettirdi. 

Kamuda başlayan iş hayatı, 1993 yılında özel sektörde kurucusu olduğu Ekşioğlu Şirketler Grubu ile devam etmektedir. 

Yer bilimleri, Mimarlık ve mühendislik alanında proje ve müşavirlik hizmetleri; İnşaat alanında iş merkezleri, villa, konut yapım işlerini içeren şirketler grubunun bu faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir. 

Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü’nde ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde Siyaset bilimi üzerine akademik çalışmalar yapmıştır.

Mimar ve Mühendisler Gurubu / denetleme ve genel idare kurulu üyesi

MÜSİAD...