04 / 05 / 2024

AKP Sarıyer Belediye Başkan Adayı

AKP Sarıyer Belediye Başkan Adayı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kimdir? Ahmet Misbah Demircan'ın 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den Sarıyer Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmesi bekleniyor...

Sarıyer Belediyesi'nden 66 milyon 216 bin TL'ye satılık arsa! 

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Uskumruköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu 2 bin 942 metrekare alana sahip.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İETT Sarıyer'de 18 gayrimenkul satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Sarıyer Mirgün Mahallesi'ndeki 18 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sarıyer Uskumru'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Uskumru'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Sarıyer'de 4.3 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Çayırbaşı'nda yer alan gayrimenkulü 4 milyon 320 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Sarıyer'in yeni imar planları meclisten geçti!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözülüyor. 13 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları Sarıyer Belediye Meclisi’nden geçti.

Sarıyer'in imar planları yeniden gündeme alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Sarıyer’de binlerce mahalleliyi yakından alakadar eden Islah İmar Planları’nın yeniden görüşülmesi kararını verdi. İBB tarafından verilen karar sonrası hazırlanan planlar, pazartesi günkü Sarıyer Belediye Meclisi'nin gündemine alındı...

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

Sarıyer Belediyesi Maslak 1/1000 davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş GYO Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu...

Sarıyer'in mülkiyet sorunu imar barışı ile çözülecek!

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Bayraktar, “İmar Barışı Yasası ile tüm yıkım kararları ve cezalar iptal edildi. Korku siyasetini bitirdik. İmar barışı birinci adımdı, ikinci adım tapuların verilmesi olacak. Sarıyerli, Sarıyer’de refah içinde yaşayacak” diye konuştu...

AKP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Haberi

AKP Sarıyer Belediye Başkan Adayı

Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'nun eski ailelerinden olan Demircan ailesine mensuptur. 1967 yılında Kasımpaşa'da doğdu. İlköğrenimini Piyalepaşa İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini sürdürdü.

1992 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını aynı üniversitenin Siyasi Tarih ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. Bunun yanında Tunus ve İngiltere'de lisan kurslarına devam etti.

Profesyonel iş yaşamına turizm sektöründe başladı ve pek çok farklı ülkede iş deneyimini artırdı. Dünya'dan Türkiye'yi, Türkiye'den Dünya'yı analiz eden bir perspektif geliştirdi. Turizmin çeşitli alanlarında tecrübe kazandıktan sonra aynı sektörde faaliyet gösteren özel bir şirkette yönetici oldu. Genel Müdürlüğü sırasında, aynı amaç etrafında birleşerek sistem kurma, teknolojinin olanaklarını özel yazılımlarla şirket yönetimine adapte etme ve sonuç odaklı çalışma disiplinini uygulama fırsatı buldu. Sektörün önemli gereklerinden olan...