04 / 05 / 2024

AKP Tekirdağ başkan adayı Mustafa Yel

AKP Tekirdağ başkan adayı Mustafa Yel

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2014 yerel seçimleri belediye başkan adayları listesine göre AK Parti Tekirdağ Belediyesi Başkan adayı olan Mustafa Yel kimdir? İşte yanıtı...

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

Çorlu Belediye Başkanı Oktay Çolpan'dan imar barışı uyarısı!

Tekirdağ Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, İmar Barışı kapsamında uygulanacak Yapı Kayıt Belgesi başvurularının 31 Aralık 2018 tarihinde sona ereceğini hatırlattı.

Çerkezköy Belediye Başkanı yol çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi’nde tamamlanan beton yol çalışmalarını inceledi ve Pınarça Deresi ile Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı’nda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi ateş püskürdü: 'Rant hırsı'

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Torba Yasa’ya eklenen Finans Merkezi arazisinin AK Partili Ümraniye Belediyesi sınırları içine alınmasına ilişkin, "AKP, şimdi de bir mahalle hırsızlığı yapmaktadır” dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Bina diken değil, ağaç diken başkan olacağım!

Hüseyin Mutlu Akpınar, yüzde 71 'in sırrını sevgi, diyalog, çalışmak ve uyuma bağlayarak ilçenin hemen hemen her yerinde kentsel yenileme yapacaklarını ifade etti. Akpınar, "Bina diken değil ağaç diken bir belediye başkanı olmak istiyorum" dedi.

AK Parti'nin 30 ildeki ilçelerin belediye başkan adayları açıklandı!

AK Parti'nin arasında İstanbul'un da bulunduğu 11'i büyükşehir 30 ildeki ilçelerin belediye başkan adayları belli oldu. Hatay, İstanbul, İzmir, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon'un gibi şehirlerin aday listesi aşağıda...

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

AKP Tekirdağ başkan adayı Mustafa Yel Haberi

AKP Tekirdağ başkan adayı Mustafa Yel

Mustafa Yel kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde Genel Merkez Seçim Bölge Toplantısı’nda 6'sı büyükşehir olmak üzeri 21 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. 


Açıklanan listeye göre AK Parti Tekirdağ Belediyesi Başkan adayı Mustafa Yel oldu. Peki Mustafa Yel kimdir?


Mustafa Yel biyografi..

Mustafa Yel, 1968 Tekirdağ doğumlu. Mülki İdare Amiri; İstanbul üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitiren Mustafa Yel 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Tekirdağ Belediyesi Başkan adayı oldu.


Mustafa Yel, Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Kırklareli Vali YardımCılığı ve Tekirdağ il Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini vekaleten yürütmektedir.


İngilizce bilen Yel, evli ve iki çocuk babasıdır.


Mustafa Yel, 12 Haziran 2011 milletvekili genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Tekirdağ 5. sıra milletvekili adayı olarak...