16 / 05 / 2024

Akra Barut Hotels açıldı mı

Akra Barut Hotels açıldı mı

Barut Hotels ' in şehir oteli konseptli 5 yıldızlı yeni tesisi Akra Barut açıldı. Antalya'nın merkezinde yer alan yatırım toplam 125 milyon dolara mal oldu...

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

Şanlıurfa Barutçu Hanı gün yüzüne çıkıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, valilik döneminde de üzerinde hassasiyetle durduğu Barutçu Hanı’nı gün yüzüne çıkarıyor.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Dallas'a Trump Hotels!

Geçen hafta Trump Hotels’in CEO’su Eric Dangizer bu markanın “Scion” adıyla çalışacağını, 4 yıldızlı statüte hizmet vereceğini açıkladı. 17 farklı görüşme yapan Dangizer’in masaya ilk oturduğu isim ise Mükemmel Sarımsakçı.

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Eskişehir Tasigo Hotels and Resorts hizmete açılıyor!

Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden Polimeks, iki sene önce Eskişehir Bademlik’te inşa ettiği termal otel ve Spa merkezinin işletmesini devralarak TASİGO Hotels & Resorts markasıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

Nezih Barut inşaat sektörüne girdi!

Abdi İbrahim İlaç'ın yönetim kurulu başkanı Nezih Barut, Cezayir ve Türkiye'de yeni ilaç yatıranları için harekete geçti. Ancak Barut'un yatırım yaptığı tek alan ilaç değil.

NK İnşaat Vitrin Konutları'nı Barutçuoğlu AVM'de tanıttı!

Üster İnşaat ve Bilsezer İnşaat'ın 'NK İnşaat' adı altında bir araya geldiği yeni projesi 'Vitrin' konutlarının tanıtımı için Barutçuoğlu AVM'de stant açıldı.

Choice Hotels'ten Türkiye'ye butik otel yatırımı!

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi!

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi 33 adet daireden oluşuyor. Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi tek blok şeklinde yükseliyor.

Kaya Hotels'den İran'a otel yatırımı!

Kaya Hotels, İran'ın ilk uluslararası otelini geçtiğimiz günlerde Tebriz'de açtı. Kaya Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, Meşhed ve İsfahan'ı da mercekleri altına aldıklarını söylüyor.

Akra Barut Hotels açıldı mı Haberi

Akra Barut Hotels açıldı mı

Barut Hotels'in şehir oteli konseptli 5 yıldızlı yeni tesisi Akra Barut açıldı. Antalya'nın merkezinde yer alan yatırım toplam 125 milyon dolara mal oldu.


43 yıldır resort otelciliği alanında hizmet veren Barut Hotels, bu kez Antalya'nın merkezinde bir şehir oteliyle tatil konseptini bir araya getiren 10'uncu oteli Akra Barut'un kapılarını açtı. Toplam yatırım değeri 125 milyon dolar olan Akra Barut'un satın alma maliyeti 80 milyon dolarken, 9 ay süren tadilat ve değişime ise 45 milyon dolar harcandı. Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut, "Antalya'da turizm yatırımları artmaya devam ediyor. Burada misafirlerimize daha önce yaşamadıkları mutluluklar sunmak istiyoruz. Otelin karşısında yer alan 4 yıldızlı Akra Park Barut ise 58 odası ve altında yer alan 'for fun' oyun ve eğlence merkezi ile...