10 / 05 / 2024

Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ortaköy'de, Umut Gedik Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Kano Makine İnşaat Metal Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kano Makine İnşaat Metal Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Aslan tarafından kuruldu.

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aykanat tarafından kuruldu.

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Köse tarfından kuruldu.

Kya Metal Hırdavat Makine Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kya Metal Hırdavat Makine Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kaya tarafından kuruldu.

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Avcu tarafından kuruldu.

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Avcu tarafından kuruldu.

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi kuruldu! 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Ataman tarafından kuruldu. 

Omaks İnşaat Nakliyat Metal Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omaks İnşaat Nakliyat Metal Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Halis Köksal tarafından Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yavuz Metal Ortadoğu'da ihracata başlayacak!

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.

Antalya'dan İran hamlesi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinden oluşan Sektörel Ticaret Heyeti, İran'a düzenlenen seyahati tamamlayıp yurda döndü. İnşaat-yapı, makine-metal-enerji sektöründe faaliyet gösteren bölge sanayicileri katıldı.

Akın Metal, yeni üretim tesisinin inşaatına bu yıl başlayacak!

Akın Metal firma sahibi Hasan Akın, kalite ve üretim hızını artırmak için 2015 yılında yatırım bütçelerinin kayda değer bölümünü yeni makine alımı ve mevcut parkın modernizasyonuna ayırdıklarını söyledi.

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdi Murat Boyoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Umut Gedik Müdürlüğü'nde kuruldu.


Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;HER TÜRLÜ DEMİR ÇELİK MAMÜLLERİNİN ÜRETİLMESİ İŞLENMESİ SURETİYLE VE SAÇTAN MUHTELİF CİNS PROFİL SOĞUK DEMİR İMALATI ALIMI SATIŞI DEMİR ÇEKME HADDELEME KONSTRÜKSİYON TESİSLERİ KURMAK İŞLETMEK HER NEVİ BORU İMALAİ VE MONTAJI İZOLASYON TORNA İŞLERİNİ YAPMAK VE ANASÖZLEŞMESİNDE YAZILI OLAN KONULAR


Akrom Makine Metal Otomasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ortaköy, Ortaköy Mahallesi, Mehmetçik Sokak...