28 / 04 / 2024

AKS Focus satış ofisi

AKS Focus satış ofisi

Daire alanlarının 70 metrekareden başladığı proje İstanbul Beylikdüzü Beykent yükseliyor. Proje 5 blok halinde bulunuyor. AKS Focus Beykent fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü AKS Focus fiyat!

Beylikdüzü AKS Focus fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak değişiyor. 24 ay vade farksız taksit yapılabilen proje 130 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

AKS Focus Beylikdüzü'nde 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Beylikdüzü AKS Focus'ta 272 konut ve 10 dükkan bulunuyor. 14 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Proje 24 ay sonra teslim edilecek.

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ford Focus için büyük indirim! Bu kampanya kaçmaz! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'de satışlarını artırmak isteyen Ford'dan dev hamle. Şirket Focus modeli önde olmak üzere bir indirim kampanyası başlattı. İşte detaylar...

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Bahçelievler Efes Pilsen bira fabrikası ve arsası satılıyor!

Investin ile CBRE, Anadolu Efes'in Merter ve Bahçelievler arasında bulunan ana oluşum aksı Mehmet Akif Caddesi üzerinde yer alan alan toplam 120 bin 175 metrekare büyüklüğündeki bira fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satışı peşin olarak yapılacak...

Torkam E-5 rezidans ve ofisleri bugün satışta!

Florya-Sefaköy aksında Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde yer alan 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bugün satışa çıkarılıyor. 

3S Firuze Konakları satış ofisiyle dikkat çekiyor!

İstanbul-Avcılar E5 aksındaki en büyük konut projesi olan 3S Firuze Konakları ve Satış Ofisi tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yeşilköy 34149 satış ofisi!

Yeşilköy 34149 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yeşilköy florya aksının en kıymetli bölgesinde hayata geçirilen proje Florya parklarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

3S Firuze Konakları projesinde 2 ayda yüzde 27'lik satış!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları projesinin 2 ayda yüzde 27'si satıldı. 523 daire ve 45 mağazadan oluşan proje Avcılar’ın E-5 aksında yükseliyor.

AKS Grup'tan Trabzon Yeşilköy'e 550 konut!

AKS Grup Trabzon Yeşilköy'de hayata geçireceği projesini Ocak'ta satışa çıkarıyor. 27 blok halinde yükselen projede 550 adet konut bulunuyor.

AKS Focus satış ofisi Haberi

AKS Focus satış ofisi

Toplam 130 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor.


Konut büyüklüklerinin 70 metrekareden başlayıp 150 metrekare metrekareye kadar yükseldiği projede iletişime göre telefon numarası 0212 856 02 57 olarak belirlendi.


Ulaşıma göre AVM'lere 5 dakika, metrobüse 1 kilometre mesafede inşa edilen proje toplam 272 adet konut ve 10 adet mağazadan meydana geliyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Beykent lokasyonunda yükseliyor.


Ortak kullanım alanlarına göre projede mescid, kapalı otopark, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol oyun sahası, tenis kortu, fitness center, havadan ısıtma ve soğutma sistemleri, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve kafeteryalar yer alıyor. 


AKS Focus Beykent fiyatları 250 bin TL'den başlıyor 825 bin...