29 / 04 / 2024

Aksa Akrilik yalova arsa

Aksa Akrilik yalova arsa

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Türkiye'de ilk olacak! Tüm çalışanların dört gözle beklediği gelişme

Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai uygulamasıyla verimliliği ve çalışan memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Uygulamayla birlikte, şirket, performansı tamamen iş sonuçları ve hedeflere göre ölçüm yaparak, çalışana işi üzerinde daha fazla sorumluluk veren bir modele geçecek.

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Haftada 4 gün mesaili sistem şimdi Türkiye'de

Aksa Akrilik, haftada dört gün mesai uygulamasına geçiyor. Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, uygulamanın 200 çalışanla üç ay süreyle deneneceğini duyurdu.

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Akiş GYO Akbatı AVM'deki 10 metrekare alanı kiraya verdi!

Akiş GYO Akbatı Alışveriş Merkezi'ndeki, 10 metrekare büyüklüğündeki stand alanı için Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. ile 15 gün süreli kira sözleşmesi imzaladı.

Dow Aksa ÇED raporu iptal edildi!

7 Ağustos depremi sonrası çevreye yaydığı kanserojen kimyasal ve 2 yıl önceki yangın ile gündeme gelen Aksa Akrilik şimdi de, Dow Aksa mahkeme kararıyla gündemde.

Akmerkez’de kardeş kavgası!

İş dünyasının önde gelen grubu Akkök Holding’de kardeş kavgası büyüdü. Ömer Dinçkök, ağabeyinin oğlu Raif Dinçkök’e ‘Akmerkez’i kötü yönetiyorlar’ iddiasıyla dava açtı. Kardeşler, Aksa Akrilik’te de mahkemelik...

Erol Lodrik kimdir?

Eryapı Gayrimenkul, Emboy ve Emniyet Ticaret şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Lodrik vefat etti. Aksa Akrilik Kimya Sanayi, Akkim Kimya ve Akarsu Enerji Sanayi Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Erol Lodrik kimdir?

Yalova AKSA Akrilik elyaf fabrikası yanıyor!

Yalova Valisi Civelek, AKSA Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Fabrikası'nda çıkan yangının kontrol alınmaya çalışıldığını, can kaybının olmadığını söyledi.

Yalova'daki arboretumu Kral Abdullah satın aldı!

Yalova'da bulunan ağaç müzesi arboretumu Merosa firmasının sahibi Suudi Kral Abdullah Bin Abdülaziz satın aldı

Yalova'da 5 adet turizm tesis alanı 57 milyon 432 bin liraya!

Yalova Belediye Başkanlığı'ndan 5 adet turizm alanı 12 Kasım 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Aksa Akrilik yalova arsa Haberi

Aksa Akrilik yalova arsa

Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa satışı hakkında açıklama yaptı. 

Aksa Akrilik Kimya Sanayii Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına tescili için söz konusu hisselere tekabül eden 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Bir önceki duyurunun açıklama kısmındaki satış bedeli sehven yanlış yazılmış olup, doğru satış bedeli tabloda belirtildiği şekilde 25.620.000 TL'dir.

Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde Şirketimizin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına tescili için söz konusu hisselere tekabül eden 16.965,79 m2...