29 / 04 / 2024

Haftada 4 gün mesaili sistem şimdi Türkiye'de

Haftada 4 gün mesaili sistem şimdi Türkiye'de

Aksa Akrilik, haftada dört gün mesai uygulamasına geçiyor. Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, uygulamanın 200 çalışanla üç ay süreyle deneneceğini duyurdu.



Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai uygulamasına geçmek için çalışmalara başladı. Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, haftada 4 gün mesai uygulamasının 200 çalışan üzerinde üç ay müddetle deneneceğini açıkladı.

Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai uygulamasına geçiyor.

Dünyadaki şirketler yavaş yavaş haftada dört gün çalışma modeline geçiyor. Bu şekilde verimliliğin arttığı ve enerji maliyetlerinin düştüğü görülüyor. Şimdiye kadar Belçika, ABD, Yeni Zelanda, İrlanda ve Kanada’da haftada dört gün mesai uygulamaları bazı şirketlerce denendi.

Haftada 4 gün mesaili sistem şimdi Türkiye de

Şimdi de Türkiye’de ilk kez kurumsal bir şirket tarafından haftada dört gün mesai uygulaması hayata geçiriliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön