05 / 05 / 2024

Aksa İnovatif İnşaat iletişim

Aksa İnovatif İnşaat iletişim

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ayazoğlu ve Yılmaz Alan ortaklığında kuruldu.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Aksaç tarafından kuruldu.

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksaç Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Aksaç tarafından kuruldu.

İslami Vakıflar İdaresi'nden Mescid-i Aksa'daki inşaat çalışmasının durdurulması çağrısı!

İslami Vakıflar İdaresi, Mescid-i Aksa çevresinde yapılan "şüpheli" kazı çalışmalarının ortaya çıkaracağı sonuçlara karşı uyardı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Aksa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hanzade Konutları 2 blokta 61 daireden meydana geliyor. Peki Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Aksa Life İnşaat Emlak Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Life İnşaat Emlak Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Belgin Sambur tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi ve İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi ve İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Arslan ve Ali Koz ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi'nde kuruldu.

Aksa İnşaat'tan Ankara'da Beyzade Konutları! Yeni proje!

Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyzade Konutları Ankara'da yükseliyor. Beyzade Konutları'nda 94 daire bulunuyor. Fiyatların 200 bin TL'den başladığı projede tüm daireler 138 metrekare büyüklüğünde tasarlandı...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Aksa Akçelik Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Akçelik Yapı İnşaat Taahhüt ve Gıda Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Salih Akçelik tarafından kuruldu...

Aksa İnovatif İnşaat iletişim Haberi

Aksa İnovatif İnşaat iletişim

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 
 

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi konusu:
a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane turistik tesisler, tatil köyleri , fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....

Aksa İnovatif İnşaat Sanayi Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi adres: Cumhuriyet Mh.T.Özal Blv Sinan Ap.N.91/A...