04 / 08 / 2024

akşam gazetesi ve sky ı kim aldı

akşam gazetesi ve sky ı kim aldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Çukurova Grubu'nun kamuya olan borçlarından dolayı 24 Mayıs'ta el koyduğu medya şirketlerinden Akşam Gazetesi ve Skyturk'ün yeni sahipleri belli oldu...

ATEM Başkanı Akçam'dan fahiş kiralara çözüm önerisi! Taban ve tavan uygulamasına geçilsin!

Kira fiyatlarındaki artışın devam edeceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de kira fiyatlarında taban ve tavan düzenlemesine geçilmesi ile sorunun çözülebileceğini söyledi.

ATEM Başkanı Akçam: Site ve apartmanlarda şarj istasyonu zorunlu olmalı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ise yeni binalarda şarj istasyonunun kurulmasının zorunlu olduğunu, eski binalarda da zorunlu kılınması gerektiğini söyledi.

Ev kiralayacaklar dikkat! Başkent Ankara'nın en ucuz semtleri ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı!

Yaptığı açıklamada başkent Ankara’da konut açığından kaynaklı kira fiyatlarının yüksek olduğunu dile getiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'nın en ucuz semtlerini açıkladı.

ATEM Başkanı Akçam: Zam sınırının kalkması ile kiralar yüzde 20 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 1 Temmuz itibarıyla kira fiyatlarında uygulanan yüzde 25 zam sınırının kalkması ile kira fiyatlarında fahiş artışlar meydana geldiğini açıkladı.

Gazeteci Emin Pazarcı'dan yüzde 25 tepkisi: 20 bin TL'lik eve 6 bin TL kira ödüyorlar! 

Ev sahipleri, yüzde 25 zam sınırı sebebiyle yaşadıkları mağduriyet ve sorunları sık sık sosyal medya üzerinden paylaşıyor. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da kiracısıyla yaşadıklarını paylaştı. İşte o paylaşım...

ATEM Başkanı Akçam: Devremülk sahipleri vergi istisnasına dahil edilmeli!

Konutların günlük veya haftalık olarak kısa süreli turizm amaçlı kiralanabilmesi için, turizm amaçlı kiralama sözleşmesi yapılmadan önce izin belgesinin alınması zorunlu hale getirildi. ATEM Başkanı Hakan Akçam, yeni düzenlemenin devremülk sahiplerini mağdur ettiğini belirtti.

ATEM Başkanı Akçam: İlan portalları emlak danışmanlarını mağdur ediyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, İlan portallarının emlak danışmanlarını mağdur ettiğini belirterek, tüm Türkiye’de ilan portallarına tepki gösterileceğini açıkladı.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Gayrimenkulde dengeler değişecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yeni hazırlanan ve TBMM'ye Kurban Bayramı’ndan önce sunulması beklenen torba yasaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 ATEM Başkanı Akçam açıkladı: Kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamalarda kirada yüzde 25 sınırının uzatılmayacağının sinyalini verdi. Peki kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur? ATEM Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

ATEM Başkanı Akçam evini satanlara seslendi! Pişman olacaksınız!

Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bazı nedenlerden dolayı evini satan yatırımcılara seslendi. Şu an ev satmak karlı olsa da uzun vadede evini satanlar pişman olacak dedi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

Emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyorlar: Kimse kötü niyetli kiracıları finanse etmeye mecbur değil!

Yüzde 25 zam sınırı uygulaması sebebiyle binlerce ev sahibi mağdur oldu. Kiracılar, emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyor. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da X sosyal medya hesabından bu duruma değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

ATEM Başkanı Akçam: DASK genişletilmeli, zorunlu afet sigortası şart!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın yetersiz kaldığını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

akşam gazetesi ve sky ı kim aldı Haberi

akşam gazetesi ve sky ı kim aldı


Pek çok ihalede beraber haraket eden Cengiz-Kolin ve Limak inşaat şirketleri, Akşam Gazetesi ve Skyturk'ün yanı sıra Alem Dergisi ve Alem FM'i de eşit olarak satın aldı. 


Pazartesi günü resmileşmesi beklenen satış için rakamın tazminat yükleri ve borçlar üzerinden hesaplanacağı belirtiliyor. Medya sektörüne ilk kez giren üçlü, inşaat sektörünün yanı sıra enerji sektöründe de hızla büyüyor. 4 dağıtım şirketine sahip olan Cengiz-Kolin-Limak'ın dahil olduğu konsorsiyum yanına Kanyon ve MaPa'yı da alarak 3'üncü havalimanı ihalesini 22.2 milyar Euro'luk teklifle almıştı.


"AKŞAM'I BÜYÜTECEĞİZ"

WSJ Türkiye'ye konuşan işadamı Mehmet Cengiz, görüşmeleri doğrulayarak Akşam ve diğer medya şirketlerini büyüteceklerini...