01 / 05 / 2024

akşan izmir teslim tarihi

akşan izmir teslim tarihi

İzmir 35. Sokak ne zaman teslim sorusunun cevabı ilk etap için bu yılın Nisan ayı olarak veriliyor...

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem konutları için müjdeyi verdi: Ekim-Kasım aylarında teslimler başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem konutları için bir son dakika açıklaması geldi. Erdoğan resmen teslim tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de depremzede evlerinin temelini atacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın İzmir’de olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın depremzedeler için yapılacak konutların temel atma törenine katılacak.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Serhat Akın İzmir'de restoran açacak!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Serhat Akın, yeşil sahalara veda etti. Akın, taşındığı İzmir'de yeni bir restoran açmak için harekete geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'de 18 bin konut projesi hayata geçirdik!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Başkan Erdoğan, İzmir'deki projeler hakkında açıklamalar yaptı. 

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya!

Emlak Konut güvencesiyle Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir'de daireler hızla sahiplerini bulurken, yılın son fırsatı kapsamında sunulan kampanyada, yüzde 5 peşinatla 60 ay 0 faiz ile ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya! 

Toplam 941 konut ve 27 ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları Başakşehir Projesi ile yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz kampanyasını başlatırken, konut alıcılarına avantajlı bir yatırım fırsatı sunuyor...

Folkart İncity İzmir teslim tarihi!

Folkart İncity İzmir teslim tarihi 30 Eylül 2019 yılı olarak belirtiliyor. Folkart İncity projesinde fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor...

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Melih Şimşek ve Müge Şimşek ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

akşan izmir teslim tarihi Haberi

akşan izmir teslim tarihi



İzmir Ulukent'te konumlandırılan 35. Sokak Evleri, Akşan yapı tarafından hayata geçiriliyor. Spor tesislerinden sosyal alanlara kadar birçok aktivitenin yer aldığı Otuz 5. Sokak'ta 275 konut bulunuyor. 


Akşan Yapı İzmir 35. Sokak Evleri'nde yer alan konutların alanları 81 ila 272 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İzmir 35. Sokak ne zaman teslim ?


İzmir 35. Sokak Evleri'nin ilk etap teslimlerinin Nisan ayında yapılması öngörülüyor. 2. etap teslimlerin ise 2014 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. 


Telefon: 0 (232) 833 39 39

Fax: 0 (232) 833 39 29

10. Cadde No: 12 35663 Ulukent İzmir

http://www.otuzbesincisokak.com

Kübra...