03 / 05 / 2024

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuru tarihleri

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesi bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 32 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor.

1957'de Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar tüm arsalar belediye tarafından 60 milyon liraya satılmış!

1957 yılında belediye içinde bulunduğu borçlardan kurtulabilmek için Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar uzanan tüm arsaları 60 milyon TL'ye satmış.

TOKİ'den Aksaray'a 2 yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da iki yeni proje inşa edecek. Projeler için ihale tarihi de belli oldu.

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı! Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı... Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den İstanbul'a 8 projede tam 4 bin 96 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ İstanbul projelerinin ihalelerini Ocak ve Şubat ayları içerisinde gerçekleştirecek. İstanbul'a 8 projede tam 4 bin 96 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Aksaray'a 694 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray'da 694 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aksaray Ağaçören’de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Aksaray projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Aksaray Ağaçören projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Ağaçören 2022 sosyal konut projesi...

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesi bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 32 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor.

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Ağaçören projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor. Açık artırma ihalesi saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek...

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuru tarihleri Haberi

Aksaray Ağaçören TOKİ başvuru tarihleri

Dar gelirli aileleri düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray Ağaçören projesi için başvuru dönemini başlattı.

Ağaçören Aksaray 2021 projesinde 32 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor. Proje kapsamındaki konutlar için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Aksaray 2021 projesinde kura çekimi 20 Aralık tarihinde yapılacak. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Başvuru heyecanının başladığı Ağaçören Aksaray TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 176 bin 383 TL, en yüksek konut bedeli 212 bin 839 TL şeklinde belirlendi. 

Ödenecek peşinat bedellerinin 17 bin 638 TL ile 21 bin 283 TL arasında farklılık gösterdiği proje için 180 ay vade sağlanıyor. 

Kura heyecanının başladığı Aksaray Ağaçören TOKİ projesi için ödenecek en düşük taksit bedeli 881,92...