04 / 05 / 2024

Aksaray Azmi Milli projesi

Aksaray Azmi Milli projesi

Aksaray Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Azmi Milli Projesi için start verildi. Bu proje kapsamında bazı otoparklar için yıkım kararı verildi.

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Aksaray'da yüzde 20 indirimle satılık 7 arsa!

Ortaköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Aksaray'da yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak bu ilde 3 arsa satacak! Hem de yüzde 25 peşinat 8 taksitle!

Aksaray Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Milli Emlak'tan 40 bin TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Aksaray'da yer alan konut imarlı arsa da mevcut. Arsanın satış fiyatı 40 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan 59 bin TL'ye arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanları arasında Aksaray'daki konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 59 bin 12 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Aksaray'da 12.5 milyon liraya satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan arsayı 12 milyon 544 bin 101 TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray Merkez'de 26.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Aksaray Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Tacin Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı 26 milyon 249 bin 901 TL'ye satıyor...

Aksaray'da 23.9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan 4 adet arsayı 23 milyon 881 bin 101 TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray'da 11.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 11 milyon 321 bin 590 TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray Merkez Tacin Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 544 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray'da 12.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez Tacin Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 544 bin 101 TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray'da 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez Tacin Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 544 bin 101 TL bedelle satışa çıkardı. 

Aksaray'da 7.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aksaray Merkez'de yer alan gayrimenkulü 7 milyon 632 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aksaray Azmi Milli projesi Haberi

Aksaray Azmi Milli projesi

Aksaray Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Azmi Milli Projesi için start verildi. Bu konuyla ilgili kurumlarda yıkım kararı çıktı. 


Aksaray'da bir süredir şehir araçlarının otoparkı olarak kullanılan alan dün itibariyle otoparka yasak getirildi. Araçlar alınmadığı gibi, belediyeden yapılan anonslarla da araçları olanları ikaz edilerek çekmeleri istendi. 


Bölgenin tarihi ve manevi dokusuna uygun olacak nitelikte hazırlanan Azmi Milli projesi için böylece start verilmeye başlanmış olacak. Küçük büfe tarzı alışveriş merkezleri ve yeşil alanların oluştuğu Azmi Milli projesinde tarihi bina önce sanayi fuarı olarak ayrılmıştı. 


Diğer yapılar yıkılar alı projenin inşaatına biran önce başlanılacağı öğrenildi. Çarşı içinde geceleri uyuşturucu alanların mekanı olarak da bilinen Azmi Milli'nin bazı alanları, yeni proje ile birlikte temizlenerek bölgeye uygun bir manzara oluşturması bekleniyor. 




Yeni...