27 / 04 / 2024

Aksaray Canlı Hayvan Pazarı temel atma töreni

Aksaray Canlı Hayvan Pazarı temel atma töreni

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi'nin açılışını yaptı.

Günlerdir konuşuluyordu! Kırmızı ete Ramazan ayarı

Kırmızı et fiyatlarında Ramazan ayına zamlı girilecek korkusu günlerdir konuşuluyordu. Avrupa ve Güney Amerika'dan canlı hayvan ve karkas et getirilerek et  ücretlerine indirime gidilecek.

Migros evcil hayvan mamalarında yüzde 40 indirim! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

İndirimleriyle yakından takip edilen Migros Market, şimdi evlerin sevimli canlılarını sevindirecek bir indirim yaptı. Migros marketlerde evcil hayvan mamaları yüzde 40 indirime girdi. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kurbanlık alacaklara yeni fiyat açıklandı: 70 lira olacak artış yüzde 130

Kurban Bayramı yaklaşırken kurban kesecek vatandaşlara bir zam haberi daha geldi. Canlı hayvan baskül fiyatlarında yüzde 130 artış oldu. Artış kararı oybirliğiyle alındı. İşte en ucuz ve en pahalı fiyat...

Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları uçuşa geçti! Bir kurbana 20 kişi ortak mı olacak?

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısındaki azalma Kurban Bayramı'nda canlı hayvan arzının düşmesine neden olabilir. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil bu sene piyasada kurban fiyatlarının 70 bin liraya kadar çıkabileceğini söyledi.

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahrous Alnahar tarafından kuruldu. 

Seftar İnan İnşaat Et Gıda Tekstil Canlı Hayvan İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seftar İnan İnşaat Et Gıda Tekstil Canlı Hayvan İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Seftar İnan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ardahan Hayvan Borsa Kompleksi'nin inşaatı 1 ayda tamam!

Ardahan Belediyesi tarafından inşa edilen Canlı Hayvan Borsa kompleksinde sona yaklaşıldı. Kompleksin 1 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Macar ve Mazlum Macar ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatı tamamlanıyor.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, bölgedeki otogarın batısında inşa edilen Canlı Hayvan Borsası'nın yapımı sürüyor. Proje Haziran'da tamamlanacak.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası Haziran'da tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Otogarı batısında yapımına başlanan ve hayvancılık sektörüne hizmet verecek Canlı Hayvan Borsası inşaatı hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası Haziran 2017'de tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Canlı Hayvan Borsası inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası inşaatı yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Canlı Hayvan Borsası inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray Canlı Hayvan Pazarı temel atma töreni Haberi

Aksaray Canlı Hayvan Pazarı temel atma töreni

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi'nin açılışı ve Canlı Hayvan Pazarı'nın temel atma törenine katıldı. 


 "Sanayiye önem vereceğiz, sanayiyi geliştireceğiz ama tarımı da birlikte geliştireceğiz"


Bakanlığın ürün ihtisas borsacılığını hayata geçirmek için çalışmalar yaptığını vurgulayan Tüfenkci, konuşmasını şöyle sürdürdü: 


"Bununla ilgili yasal düzenlemeyi yaptık. İstişareler neticesinde karar verdik, Başbakanlığımıza gönderdik. İnşallah çok yakında bunu hayata geçirmiş olacağız. Birçok borsamızı da ürün ihtisas borsasına ortak ettik. Biz buralarda sadece bankaların olmasını, aracı kurumların olmasıno istemiyoruz. Borsalarımız da olsun, TOBB da olsun, bankalarımız da olsun ve işleyen bir yapı olsun. Çünkü biz dünyanın büyük sanayi ülkelerinin aynı zamanda en büyük tarım ülkeleri olduğunu biliyoruz. Tarımı hiçbir zaman geriye atamayız. Sanayiye önem vereceğiz, sanayiyi...