01 / 05 / 2024

aksaray içmesuyu projeleri

aksaray içmesuyu projeleri

Aksaray’a içme suyu müjdesi veren, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bizim 1,5 yıldır uğraşmış olduğumuz ve elhamdülillah orta vadede hesap ettiğimiz bir iş 2 gün önce Kalkınma Bakanlığı’mızın imzası ile tamamlanmış oldu" dedi

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Aksaray için acele kamulaştırma kararı!

Aksaray ili Ortaköy ve Ağaçören sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Gazipaşa’daki Aksaray İşhanı yıkılıyor!

Gazipaşa’da bulunan Zonguldak Valiliği karşısındaki tarihi Aksaray İşhanı kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor. 

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Düzbağ İçmesuyu Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nin temeli bugün atılacak. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

aksaray içmesuyu projeleri Haberi

aksaray içmesuyu projeleri


Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’ın içme suyu ile ilgili projesinin Bakanlık tarafından imzalandığını açıkladı.

Kılıçaslan Parkı Nikah Salonu Kültür Kafe’nin yer aldığı tesiste düzenlenen toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, başkan yardımcıları, ilgili daire müdürleri, cemiyet başkanları ile çok sayıda medya mensubu katıldı. Aksaray’ın içme suyu ile ilgili projesinin Bakanlık tarafından imzalandığı müjdesini veren Başkan Yazgı, “Bizim 1,5 yıldır uğraşmış olduğumuz ve elhamdülillah orta vadede hesap ettiğimiz bir iş 2 gün önce Kalkınma Bakanlığı’mızın imzası ile tamamlanmış oldu. Bu müjdeli haberi bütün Aksaray halkımızla paylaşmak istedim. Aksaray’ımıza hayırlı olsun inşallah” dedi.

Kalkınma Bakanlığı tarafından imzalanan ve ihale aşamasına gelen projenin yaklaşık 100 milyon lira civarında olduğunu ifade eden Başkan Yazgı, “İçme suyu ile ilgili projemizin ilk aşaması DSİ’de...