06 / 05 / 2024

Aksaray Kireçlik yolu köprüleri

Aksaray Kireçlik yolu köprüleri

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kireçlik yolu üzerinde yapımı devam eden köprü çalışmalarını inceledi. Yazgı, yaptığı açıklamada, şu ana kadar 7 köprünün yapımı için çalışma yaptıklarını söyledi.

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

Aksaray Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Gençlik ve Bilim Merkezi incelendi. Aksaray Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde inşaat sürüyor!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirilen, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL’lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları sürüyor.

Aksaray'da yeni hastanenin imar yolları açılıyor!

Aksaray'da 400 yataklı yeni Devlet Hastanesinin şehirle bağlantısını sağlayacak 25 metre genişliğinde Tacin Mahallesine bağlantılı imar yolu açılmaya başlandı.

Aksaray'da 11.7 milyon TL'lik arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. İhale 18 Ağustos'ta yapılacak..

Bursa İstanbul Yolu dönüşüm projesinin imar planları kabul edildi!

Bursa Büyükşehir Meclisi, İstanbul Yolu kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 1/25000,1/5000 ve 1/1000'lik planları kabul edildi.

Aksaray'da TOKİ çalışmaları incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, TOKİ-Akin Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Antalya Serik'e 90 milyon TL'lik yatırım!

Anltaya Serik’te 90 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Boğazkent Güreş Eğitim Tesisi, Belek Mesire Alanı ve Kayaburnu-Eskihöyük-Tekke-Çakallık Mahalle Yolu açıldı.

Alanya'nın yeni bisiklet yolu açılıyor!

4 Milyon TL’lik yatırımla Alanya’nın ilk Prestij Caddesi olarak yeniden düzenlenen Alaiye Caddesi’nde oluşturulan 2 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu 11 Şubat Cumartesi günü düzenlenen törenle açılıyor.

Aksaray'a yeni şehir kurulacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yeni Sanayi Projesi ile mevcut sanayiyi taşıdıktan sonra üniversite ve organize yolu arasında yeni bir şehir kurulacağını söyledi.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Aksaray Kireçlik yolu köprüleri Haberi

Aksaray Kireçlik yolu köprüleri

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kireçlik yolu üzerinde yapımı devam eden köprü çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yazgı, burada yaptığı açıklamada, şu ana kadar 7 köprünün yapımı için çalışma yaptıklarını söyledi.


Şehrin trafiğini rahatlatmak amacıyla köprülerin yapıldığını aktaran Yazgı, "Yeni köprüler daha geniş ve kullanışlı olacak. Buradan seyir terasına çıkacak vatandaşlarımız, daha hızlı ve güvende geçebilecek. Amacımız en iyi şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmektir" diye konuştu. Konuşmanın ardından Yazgı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi...