17 / 05 / 2024

aksaray oda sayısı

aksaray oda sayısı

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ak Saray’ın oda sayısının 2250 olduğunu açıkladı. Ak Saray, internet ansiklopedisi Wikipedia’da dünyanın en büyük sarayı olarak gösteriliyor. Listede, Topkapı 13’üncü sırada, Beyaz Saray ise yok.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Bodrum Altaş Otel oda sayısını artırıyor! 1 milyon 175 bin liraya mal edilecek! 

Erdem Mühendislik tarafından, 40 oda, 80 yatak inşa edilerek faaliyetine başlanılan Altaş Otel San ve Tic. A.Ş oda sayısını artırıyor. 

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

TOKİ Kayabaşı başvuru sayısı 2019!

TOKİ Kayabaşı başvuru sayısı 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

AB vatandaşlarının yüzde 16,6'sının evindeki oda sayısı yetersiz!

Avrupa Birliği (AB) vatandaşlarının yüzde 16,6'sı aile üyelerinin sayısına göre oda sayısının yetersiz olduğu evlerde barınıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Noktası sayısı 17'ye çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Noktası sayısı 17'ye çıktı. 2014 yılı itibariyle Aksaray, Avcılar, Beyazıt, Beylikdüzü, Eyüp, Havaalanı, Kartal, Otogar, Sarıyer, Şirinevler, Taksim, Üsküdar İletişim Noktaları hizmete başladı.

Burla Seba Dolapdere Otel projesinde oda sayısı 266'ya çıkıyor!

Burla Seba Turizm Otelcilik A.Ş'nin hayata geçireceği İstanbul Beyoğlu Dolapdere'deki otel projesi 156 odalı olarak tasarlanmıştı. Kapasite artışına gidilen projede oda sayısı 266'ya çıkarılıyor...

TOKİ Konya ve Aksaray'da ev sayısının 3 katı başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya'da satışa sunduğu konutlarda başvuru, ev sayısının 30 katını aştı. Konya'da 120 konuta 3 bin 713, Aksaray'da 520 konuta ise 2 bin 904 başvuru oldu

Kiler Alışveriş 205 mağaza sayısına ulaştı!

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin bugün Aksaray'da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısı 205'e ulaştı...

aksaray oda sayısı Haberi

aksaray oda sayısı


Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ak Saray’ın oda sayısının 2250 olduğunu açıkladı. Ak Saray, internet ansiklopedisi Wikipedia’da dünyanın en büyük sarayı olarak gösteriliyor. Listede, Topkapı 13’üncü sırada, Beyaz Saray ise yok.


Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ak Saray’ın oda sayısının 2250 olduğunu açıkladı. Zaman gazetesine konuşan Candan, “Sizce Saray’ın kaç odası var?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Saray’da İki bin oda artı 1 salon gibi. İlk açıklamalara göre bin odaydı. Biz ısrarla yerin üzerinde 2 bin oda olduğunu söylüyoruz. Yerin altındakini ise bilmiyoruz. Eğer mimarsanız, formu biliyorsanız üç aşağı beş yukarı oda sayısını da hesaplayabilirsiniz. Tabii konut olarak kullanılan bina hariç. Orada da 250 oda var. Çalışma odasından girilen ve yatak odasıyla bağlantılı kasa odası...