17 / 05 / 2024

Aksaray OSB altyapı ihalesi

Aksaray OSB altyapı ihalesi

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Aksaray OSB İlave Alanına ait altyapı yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Eylül'de gerçekleşecek.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Aksaray Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Kalanlar Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Ağaçören'e 73 yeni konut!

Aksaray İli, Ağaçören İlçesi, 73 Adet Konut ,12 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Aksaray'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Aksaray İli Eskil ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Aksaray 73 konut ihalesi yarın!

Aksaray İli, Ağaçören İlçesi, 73 Adet Konut ,12 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Eskil'e 142 yeni konut!

Aksaray İli, Eskil İlçesi, Merkez Mahallesinde 142 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a 73 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Ağaçören İlçesi, 73 Adet Konut ,12 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a 142 yeni konut!

Aksaray İli, Eskil İlçesi, Merkez Mahallesinde 142 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 2 Eylül 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Eskil'e 142 yeni konut!

Aksaray İli, Eskil İlçesi, Merkez Mahallesinde 142 Adet Konut ve 5 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 2 Eylül 2020 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Yozgat Bozok OSB'de 35.2 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi 123 hektarlık alanına ait altyapı yapım işi, 35 milyon 220 bin TL kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ünye OSB’de kamulaştırma süreci tamamlandı!

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen kahvaltı programında konuşma yapan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) kamulaştırmasını tamamladık. Şimdi sıra altyapı ihalesinde” dedi...

Aksaray OSB altyapı ihalesi Haberi

Aksaray OSB altyapı ihalesi

ALTYAPI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığından:


Aksaray OSB Yönetim Kurulu tarafından yapılacak olan, Aksaray OSB İlave Alanına ait (135 ha) yol, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi, anahtar teslimi olacak şekilde kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi                 :  Recep Tayyip ERDOĞAN Blv. No: 4 OSB   AKSARAY Tel: 0 382 266 22 88

2 - İhale Konusu Yapım İşinin

a) Niteliği, Türü ve Miktarı     :  Aksaray OSB İlave Alanına ait (135 ha) yol, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi

b) Yapılacağı Yer                   :  AKSARAY

c) İşe Başlama Tarihi  ...