17 / 05 / 2024

Aksaray Park Site AVM

Aksaray Park Site AVM

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., yöneti kurulunun Aksaray Park Site AVM işletmeciliğinin devrine karar verdiğini, AVM içindeki Adese marketinse faaliyetine devam edeceğini KAP'a bildirdi.

Konut sitelerinde otopark alanı krizi: İki ve daha fazla aracı olanlardan park ücreti isteniyor! 

Konut sitelerinde, iki ve daha fazla aracı olan site sakinlerinden park ücreti talep edildiği gündeme geldi. Peki bu durum usulsüz mü? İşte ayrıntılar...

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Özcan Güler ve Sabri Duman ortaklığında kuruldu.

Aksaray’a dev kültür projesi!

Aksaray Belediyesi, daha önce TMO’ya ait olan ve kamulaştırılan 20 bin metrekarelik arsaya Selçuklu Park Projesi’ni uyarlayacak. Yeniden tasarlanan projenin içerisinde Zembilli Ali Cemali Kütüphanesi ve Kültür Merkezi de bulunuyor. 

Aksaray Karabağ Tematik Parkı açılıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan şehrin ilk ve tek Tematik parkı olma özeliği taşıyan Karabağ Tematik Park bugün saat 19.00’da açılıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray cazibe merkezi olacak!

Aksaray'ın cazibe merkezi olacağında söz eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "370 milyon TL gibi dev bütçeli Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattık. Cumhuriyet Mahallemizde 180 bin metrekarelik alan şehrimizin en büyük parkı olma özelliğine sahip" dedi.

Kozan Güzelevler Parkı'nın temeli atıldı!

Belediyemiz tarafından Ağlıboğaz Mahallesine yapılacak olan ‘Güzelevler Parkı’nın temelini Belediye Başkanımız Musa Öztürk attı.Site sakinleri inşaatı başlayan park için başkana teşekkür etti.

Sarıyer Kilya Villaları çocuk parkını site içine aldı!

Kilyos'ta lüks site, çocuk parkını duvarla çevirip tenis sahası yaptı. Semt sakinleri park gaspına göz yuman CHP'li Sarıyer Belediyesi'ne isyan etti

Aksaray Genç Osman Parkı açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan ve yoğun iş temposunda yorulanların hafta sonları dinlenebileceği, her yaş grubundan insanların çeşitli branşlarda spor yapmalarına imkân bulacağı Gençosman Parkı açılışa hazır hale getirildi.

Aksaray Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Aksaray'ın Cumhuriyet Mahallesinde 180 Bin Metrekare alan üzerine kurulan Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı. Peki Gençosman Parkı ne zaman açılacak?

Aksaray'da devlet arazisi özel bir okulun zimmetine geçirildi!

Aksaray'da belediyeye ait 2 bin 875 metrekarelik park ve yolun, usulsüz şekilde FETÖ/PDY'ye finansman desteği sağladığı belirlenen özel bir okulun bünyesine geçirildiği tespit edildi.

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri'nde kat malikleri dilekçe verdi!

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri site sakinleri İztop Kooperatifi'nden oluşan site yönetiminden memnun olmadıkları için kat malikleri olarak yeniden site yönetimi oluşturulması için toplu olarak dilekçe verdi.

Adese, Aksaray Park Site AVM'yi devrediyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., yöneti kurulunun Aksaray Park Site AVM işletmeciliğinin devrine karar verdiğini, AVM içindeki Adese marketinse faaliyetine devam edeceğini KAP'a bildirdi.

Aksaray Park Site AVM Haberi

Aksaray Park Site AVM
Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle:


Toplanan yönetim kurulumuz, Aksaray'da bulunan Aksaray Park Site AVM işletmeciliğini, 31.12.2015 tarihinden itibaren kiraya veren ER-YAY GAZETECILIK MATB. VE İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. 'ne devredecektir. Aynı AVM içinde bulunan Adese marketimizin faaliyetine devam etmesine oy birliği ile karar...