28 / 04 / 2024

aksaray sanayi mahallesi

aksaray sanayi mahallesi

Belediye kanalıyla yapılan hizmetleri incelemek üzere Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Sanayi Mahallesine giden Başkan Haluk Şahin Yazgı, Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ile mahallede bir dizi incelemelerde bulundu.

İstanbul'un o ilçesinde imar krizi: 35 yıllık evlerde oturanlar konut imarı ve dönüşüm istiyor!

Pendik'te Sanayi Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi ve konut imarı ile kentsel dönüşüm talep etti. İşte detaylar...

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde teslimler 2019'da!

Aksaray'da yükselen yeni sanayi projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında dükkanların 2019'da tamamlanması planlanıyor.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde inşaat tamamlanmak üzere!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın üzerinde sıklıkla durduğu, her fırsatta yüklenici firmadan bilgi alarak kamuoyunu bilgilendirdiği yeni sanayi projesinde yükselen kolonların üzerinin kapatılması için çalışmalar başladı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaatı hızlandı!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Proje kapsamında bin 620 dükkan ve iş yeri inşa edilecek.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde inşaat sürüyor!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirilen, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL’lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları sürüyor.

Murat Tekin'den Aksaray Sanayi projesi açıklaması!

Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Tekin Aksaray Sanayi projesi ile alakalı bazı açıklamalar yaptı

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Hamidiye Mahallesi'nde yapımı devam eden Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Projede sona yaklaşıldığı kaydedildi. 

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

aksaray sanayi mahallesi Haberi

aksaray sanayi mahallesi

Mahallede yeni düzenlemelerle yapılan spor ve oyun park alanları ile imar planına göre açılması planlanan yol güzergâhını giden Başkan Yazgı, karşılaştığı mahalle sakinleriyle sohbet etti. 

Yeni dönemde Sanayi Mahallesinin daha iyi hizmetler alacağının altını çizen Başkan Yazgı, "İnşaatı devam eden yeni Devlet Hastanemiz bu mahallemizde olacak. Ayrıca herkesin yakından takip ettiği gibi TOKİ ile işbirliği yaparak sanayi dönüşüm projesi başlatmış olduk. Şuan mevcut sanayi bölgesi tamamen değişecek ve bambaşka bir alana taşınacak. Buraya yeni bloklar, yeni yerleşim alanları kurulacak. Kısacası Sanayi Mahallemiz altın çağını yaşamaya başlayacak. Bütün bunların yanında bizde belediye olarak mahallemizde yapmamız gerekenlerin notunu aldık. Yatırım programı ve plan dâhilinde hizmetlerimiz gelmeye devam edecek" diye konuştu. 

Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ise konuşmasında "Başkanımız Mahallemize gelerek bizleri onurlandırmıştır. Yaptığı hizmetlerden...