19 / 05 / 2024

aksaray yaya üstgeçiti ne zaman kaldırılacak

aksaray yaya üstgeçiti ne zaman kaldırılacak

Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yer alan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidi, yaşlı ve engelli vatandaşların bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırılıyor...

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kocaeli'ye yeni üstgeçit yapılacak!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Üniversite Hastanesi yolu üzerinde bulunan B kapısında öğrenci giriş ve çıkış yoğunluğunun fazla olduğu ışıklı hemzemin kavşağın kaldırılması amacıyla yaya üstgeçit köprüsü yapılacak.

Aksaray'a 6 yeni köprü inşa edilecek!

Aksaray'da ulaşım ve trafik sorununu çözüme kavuşuyor. Ulaşımı kolaylaştırmak için birçok yeni proje hazırlayan Aksaray Belediyesi, 2015 yılında yaptığı yaya ve araç köprüsüne bu yıl 6 adet daha yeni köprü ekliyor.

Okmeydanı Darülaceze'deki yaya üstgeçidi kaldırılıyor!

Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidinin sökülme işlemi 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak, 16 Şubat 2016 Salı sabahı 06.00’da tamamlanmış olacak.

Sefaköy'e yeni metrobüs yaya üstgeçidi!

Ulaşımda kaliteyi arttırmak için peş peşe projelerini hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Sefaköy’de Metrobüs’e ulaşımı kolaylaştıracak olan yeni üst geçidini hizmete alıyor.

İzmir Konak'a üst geçit inşa edilecek!

İzmir Yeşildere ile Konak arasını bağlayan 1674 metre uzunluğundaki Konak Tüneli’nin en büyük eksiği olan yaya üstgeçidinin yapımına, tünelin açılmasından 8 ay sonra başlandı.

İzmir'de köprüler mercek altında!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe ve Bayraklı yaya üstgeçidi ile üzerinden Konak tramvayı hattı geçecek Halkapınar Taşıt üst geçit köprüsünün yapı güvenliğinin belirlenmesi için harekete geçti.

Aksaray'a yeni meydan yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSKİ binası ve üst geçitleri yıkarak, Aksaray'da 61 bin metrekarelik yeni bir alan açıyor. Belediye, Aksaray Meydanı'ndaki yoğun yaya ve araç trafiğini rahatlatmak için yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Melikgazi'de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçidi yaptırılacak!

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçiti ihalesi Melikgazi Belediyesi tarafından 9 Nisan 2015 günü saat 11:00'de ihale ediliyor.

Tem'de köprü çalışması!

Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üstgeçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18. kilometresinde çalışma yapılacak.

Pertevniyal üstgeçidi kaldırıldı!

Fatih Atatürk Bulvarı üzerinde, Pertevniyal Lisesi ’nin önünde yer alan Pertevniyal yaya üstgeçidi kaldırıldı. Yaklaşık 120 ton ağırlığındaki üstgeçidin söküm çalışmaları cumartesi gece yarısı başladı.

Üstgeçitler kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği proje çerçevesinde anaarterlerdeki üstgeçitler kaldırılıyor. Sirkeci’den sonra şimdi de Pertevniyal Lisesi önündeki yaya üst geçidi sökülüp yerine sinyalli geçit yapılacak

1967 yılında Eminönü'ne iki yaya üstgeçidi yapılacakmış!

1967 yılında yeniden tanzim edilen Eminönü Meydanı'nda iki yaya üstgeçidi yapılması kararlaştırmış. Ticaret Bankası tarafından inşa edilecek olan geçitler 500 bin liraya mal olacakmış. Geçitlerin altında da dükkanlar açılacakmış.

aksaray yaya üstgeçiti ne zaman kaldırılacak Haberi

aksaray yaya üstgeçiti ne zaman kaldırılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşıma araçlarına daha konforlu ve güvenli erişimlerini sağlamak amacıyla yeni bir çalışma daha yapıyor.


Bu kapsamda; Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yeralan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırılacak.


Millet Caddesinden karşılıklı yaya geçişleri ve Yusufpaşa Tramvay İstasyonuna yaya erişiminin daha konforlu yapılabilmesi için üstgeçit yerine Butonlu Yaya Sinyalizasyon düzenlemesi yapılarak, istasyonlara ve geçişlere bütün erişimler sağlanacak. Üç gün sürecek çalışmaların trafiği etkilememesi için 23.00-06.00 saatleri arasında...