05 / 05 / 2024

Aksaray-Yenikapı metrosu ahmet davudoğlu

Aksaray-Yenikapı metrosu ahmet davudoğlu

Havalimanını Marmaray ve Hacıosman metrosuna bağlayacak olan Aksaray - Yenikapı bağlantısı Pazar günü hizmete giriyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı törenle açılacak hat ile Kartal - Atatürk Havalimanı arası 81 dakikaya inecek.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesi mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Aksaray-Ulukışla demiryolu projesine ilişkin soru önerhesi hazırladı. Bakırlıoğlu, sorularını Bakan Turhan'a sordu..

Yenikapı-Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy metrosu ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "İki hattı daha ihaleye çıkaracağız. Yenikapı- Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy. Birisi 34 diğeri 32 kilometre olacak. Bu da yeni bir finans modeli ile yapılacak" dedi...

Yenikapı-Havaalanı-Kirazlı metrosu sürücüsüz olacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mega kentin üçüncü sürücüsüz metrosu için düğmeye bastı.

Yenikapı'ya kruvaziyer limanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yenikapı'da 6 geminin yanaşabileceği bir kruvaziyer limanı yapacaklarını ifade etti...

Yenikapı Atatürk Havalimanı metrosu tamamen yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), modern metro sistemine geçişinin ilk adımı olacak olan ve 30 yıl önce hizmete giren M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı hattının kapasitesini artırmak için bir proje geliştirdi. 

Hacıosman - Yenikapı metro hattı Aralık ayında açılacak!

Günde 450 bin insanın kullanacağı Hacıosman - Yenikapı metrosu hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bilgi verdi. İşte detaylar..

Aksaray- Beyazıt arası yayalaştırılıyor!

BİMTAŞ tarafından İstanbul'un en önemli yerlerinden olan Vatan Caddesi, Unkapanı'ndan Aksaray'a uzanan Atatürk Bulvarı ve devamında Aksaray'dan Yenikapı'ya uzanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddeleri'nin yeniden düzenlenmesi projeleri ihale edildi.

Yenikapı Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenikapı Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kenan Çelik, İlker Güçlü ve Ahmet Kıdeyş ortaklığında 60 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Keçiören Metrosu yıl sonunda hizmette!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Keçiören Metrosu" diye de adlandıralan hattın sene sonunda hizmete sunulmuş olacağını bildirdi.

Yenikapı, Aksaray ve Yedikule'deki tarihi evler otele dönüştürülecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarihi yarımada için kritik bir karara imza attı. Eminönü’nden sonra Yenikapı, Aksaray ve Yedikule’yi de turizmin hizmetine açtı. Tarihi semtlerin dokusunu bozacak karar yoğun inşaat faaliyeti yaratacak.

Konya Metrosu, YHT hatları ve şehirler arası yolları bağlayacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun müjdelediği Konya Metrosu, yüksek hızlı tren hatları ve şehirler arası yolları birbirine bağlayacak.

1997 yılından İstanbul Metrosu Yenikapı'ya kadar uzatılacakmış!

1997 yılında Taksim-4. Levent arasında yapımı süren İstanbul Metrosu, Yenikapı'ya kadar uzatılacakmış. Şişhane üzerinden Tünel'e ve oradan Haliç'e yapılacak köprü üzerinden geçerek Yenikapı'ya ulaşacak olan metro hattı 5.5 kilometre uzunluğunda olacakmış.

Aksaray-Yenikapı metrosu ahmet davudoğlu Haberi

Aksaray-Yenikapı metrosu ahmet davudoğlu



Bağlantı sayesinde Topkapı-Sultançiftliği ve Otogar-Başakşehir metro hatları ile Merter-Bağcılar tramvay hattı da Marmaray ile entegre olacak.


Havalimanından gelen yolcular, Yenikapı'dan Marmaray'la Kadıköy - Kartal metrosuna aktarma yapabilecek.


Aynı hat sayesinde Yenikapı'dan metro ile Taksim, Levent, Mecidiyeköy, Maslak ve Hacıosman'a da daha kolay ulaşılabilecek.


Tören 9 Kasım pazar günü saat 11.00'da Aksaray Metro İstasyonu'nda yapılacak.


Sabah...