17 / 06 / 2024

Aksarayda devlet arazisini okulun zimmetine mi geçirdiler

Aksarayda devlet arazisini okulun zimmetine mi geçirdiler

Aksaray'da FETÖ/PDY'ye finansman desteği sağladığı belirlenen özel okulun usulsüz yollarla zimmetine geçirdiği alanda yaptırılan kaçak halı saha ve etrafındaki duvar, belediye ekiplerince yıkıldı.

İzmir'de 140 bin liralık vurgun! Devlet arazisini ‘2B’ diye sattılar!

Yatırım için satın aldıkları arazinin kendilerine orman vasfı yitirmiş arazi gibi gösterilip 140 bin liraya satıldığını iddia eden Uraz çifti, arazinin devlete ait olduğunu Milli Emlak Dairesi’ne gidince öğrendi. Çift, İrfan Ş. ile Birol A’dan şikayetçi oldu.

Arnavutköy Devlet Hastanesi arazisini BEDAŞ'ın işgal ettiği iddiası mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin kapasitesinin artırılması ihtiyacını ve arazinin BEDAŞ tarafından işgal edildiği iddialarını meclis gündemine taşıdı..

Aksaray'da devlet arazisini okulun zimmetine mi geçirdiler?

Aksaray'da FETÖ/PDY'ye finansman desteği sağladığı belirlenen özel okulun usulsüz yollarla zimmetine geçirdiği alanda yaptırılan kaçak halı saha ve etrafındaki duvar, belediye ekiplerince yıkıldı.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi ihalesi 11 Kasım 2013 olarak belirlendi!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nin yapım işini alan yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle yapılan ihale TOKİ tarafından iptal edilmişti, yeni ihale tarihi 11 Kasım 2013 olarak belirlendi..

TOKİ Elazığ Karakoçan Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Elazığ İli Karakoçan İlçesi 50 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale düzenlenecek...

Niğde Devlet Hastanesi 30 Eylül'de açılıyor!

TOKİ tarafından 46 Bin metrekare kapalı alan olarak yapılan 300 Yataklı Niğde Devlet Hastanesi inşaatı Eylül başı itibariyle sona ererek hastane yönetimine tesliminin ardından taşınma işlemi hızla devam ediyor..

TOKİ Elazığ Karakoçan Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Elazığ İli Karakoçan İlçesi 50 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek.

TOKİ Çankırı Kurşunlu Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Çankırı İli Kurşunlu İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Kırşehir İli Çiçekdağ İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale bugün gerçekleşecek...

TOKİ Çankırı Kurşunlu Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Çankırı İli Kurşunlu İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Kırşehir İli Çiçekdağ İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yarın gerçekleşecek...

Deprem sigortası 'e-Devlet'ten' takip edilecek!

Türksat A.Ş ile Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) arasında yapılan işbirliğiyle zorunlu deprem sigortası işlemleri, e-Devlet Kapısı'ndan da takip edilebilecek. www.turkiye.gov.tr'den e-Devlet şifreleriyle giriş yapılabilecek...

Kocaeli Devlet Hastanesi ihalesi 7 Kasımda gerçekleştirilecek!

Kocaeli genelindeki TOKİ yatırımlarının detaylı bir şekilde ele alındığı toplantıda Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 200 yataklı yeni binası için 7 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkılacağı açıklandı...

Aksarayda devlet arazisini okulun zimmetine mi geçirdiler Haberi

Aksarayda devlet arazisini okulun zimmetine mi geçirdiler

Aksaray'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansman desteği sağladığı belirlenen özel okulun, usulsüz yollarla zimmetine geçirdiği alanda kaçak yaptırılan halı saha ve etrafındaki duvar, belediye ekiplerince yıkıldı.


Alınan bilgiye göre, FETÖ/PDY'ye finansman desteği sağladığı belirlenen Hacılar Harmanı Mahallesi'ndeki özel lisenin arazisinin, geçmiş dönemlerde usulsüzlükler yapılarak genişletildiği iddiası üzerine inceleme başlatıldı.


Yapılan araştırmada, belediyeye ait yaklaşık 2 bin metrekarelik parkın usulsüz şekilde okulun zimmetine geçirildiği, bu alanda kaçak olarak halı saha yapıldığı, etrafının da beton duvarla örüldüğü tespit edildi.


Arsadaki halı sahanın belediye encümeni kararıyla yıkımına karar verilmesinin ardından bölgeye gelen belediye ekipleri, iş makineleriyle çalışmaya başladı.


Yıkım sırasında okulun öğretmen, öğrenci ve yöneticileri, basın mensuplarına tepki gösterdi.


Belediye ekipleri, halı sahanın demirlerini yerinden söktükten sonra beton duvarları kepçe yardımıyla yıktı.


Öğrenciler, slogan atarak yıkımı...