03 / 05 / 2024

Aksarayın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı

Aksarayın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

Yeni sanayi alanları müjdesi, deprem bölgesindeki sanayicileri sevindirdi!

Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş'taki bazı yerlerin sanayi alanı olarak belirlenmesine ilişkin verilen karar, Gaziantepli sanayicileri memnun etti. Bölge sanayicileri, verilen kararın yeni yatırımların yolunu açacağını öngörüyor.

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

İstanbul’a 50 hektar büyüklükte yeni sanayi alanı müjdesi!

Türkiye GSYH'sinin yüzde 23,6'lık kısmını üreten fakat uzun zamadır sanayi alanı sorunu yaşayan İstanbul'a 500 bin metrekare büyüklüğünde yeni sanayi alanı inşa ediliyor. 

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

6 İlde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

6 ilde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi kapsamındaki illere ve Proje'nin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde teslimler 2019'da!

Aksaray'da yükselen yeni sanayi projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında dükkanların 2019'da tamamlanması planlanıyor.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde inşaat tamamlanmak üzere!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın üzerinde sıklıkla durduğu, her fırsatta yüklenici firmadan bilgi alarak kamuoyunu bilgilendirdiği yeni sanayi projesinde yükselen kolonların üzerinin kapatılması için çalışmalar başladı.

Aksarayın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı Haberi

Aksarayın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı

Aksaray Belediyesi, TOKİ ile yapılan anlaşma gereğince hazırladığı sanayi sitesi projesiyle sanayi bölgesini şehir dışına taşıyor. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Esnaf ve sanatkarların modern ticaret alanına taşınması amacıyla ciddi adımlar atarak TOKİ Başkanı Aksaray’a davet etmişti. TOKİ Başkanına projeyi anlatan Başkan Yazgı, sanayicilerle yaptığı görüşmelerde esnaflarının çoğunluğunun taşınmadan yana olduğunu ve projeye sıcak baktıkları için böyle bir proje hazırlandığını aktardı. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda sanayi esnaflarıyla Kültür Merkezinde yapılan geniş katılımlı istişare toplantısında esnafların çoğunluğu projeye açık destek verdiklerini göstermişlerdi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, madeni sanatkarlar ve esnaf temsilcileriyle yaptıkları görüşmeler ışığında TOKİ ile mutabakat sağlandığı duyurmuştu.

Sanayi esnaflarıyla yapılan görüşmeler ve TOKİ yönetimi ile varılan mutabakat neticesinde modern sanayi sitesinde son aşamaya gelindi. Sanayi projesinin tanıtım...