17 / 05 / 2024

Akşehir turizmi için Konya Skal Kulübü Derneği toplantısı

Akşehir turizmi için Konya Skal Kulübü Derneği toplantısı

"Konya Skal Kulübü Derneği'nde Akşehir Turizm için bir araya geldi. Turizm liderlerinin oluşturduğu Skal International bünyesinde yer alan Konya Skal Kulübü yeni çalışmalarıyla turizme katkı sağlamaya devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Eskişehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Nevşehir projesi için tarih belli oldu! Tam 130 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesi için start verdi. Projeyle tam 130 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Eskişehir için harekete geçti! Ucuz konutlar için düğmeye basıldı! 

TOKİ, dar gelirli aileleri aileleri ev sahibi yapıyor. TOKİ, Eskişehir projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Eskişehir projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Akşehir turizmi için Konya Skal Kulübü Derneği toplantısı Haberi

Akşehir turizmi için Konya Skal Kulübü Derneği toplantısı

Bu çerçevede gerçekleşen temaslarda Akşehir'e giden heyet Akşehir Belediye Başkanı ve Akşehir Kaymakam ı'nın misafiri olarak ağırlandı. Kulüp Başkanı Recep Altınok başkanlığındaki temaslarda Dedeni an Konya, Rıxos Konya, Bay kar a Hotel, Ney Hotel, Augustus Hotel, Rumi Hotel, Selene Turizm, Manılatur yöneticilerinin bulunduğu Konya'nın önde gelen turizmcilerinden oluşan heyet; Nasrettin Hocanın diyarı, dünyanın ortası, gülmece Başkenti Akşehir'e gerçekleştınlen gezi ile güzel görüşmeler gerçekleştirdi. Skal Konya Kulüp Başkanı Altınok, "Gezi boyunca bizleri yanlız bırakmayan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin beye bu güzel organizasyon ve mükemmel ev sahipliği için teşekkürlerimizi sunarız. MEVKA'nın katkıları Özpark Otel'm ev sahipliğinde başlayan gezimiz çok iyi hazırlanılmış bir programla gün boyu devam etti. 




Bu sayede yanı başımızdaki turizm cennetini görerek, gezerek,...