18 / 07 / 2024

Akşehirde kiralık işyeri

Akşehirde kiralık işyeri

Akşehir Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye bağlı Akşehir'deki 11 gayrimenkulü 13 Ocak 2015 Salı günü kiraya veriyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında işyeri, düğün salonu piknik alanı yer alıyor.

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükseldi! Rekor Nişantaşı'nda!

İstanbul'da satılık iş yeri metrekare birim fiyatları yükselmeye devam ediyor. İstanbul’da Nişantaşı ise birim fiyat kıyaslamasında yüksek bedelleriyle ön plana çıkıyor. 

Bodrum ve İnegöl'de kiralık iş yeri, market, dükkan, depo ve çay ocağı!

Bodrum ve Bursa'da yer alan 20 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. İhaleler 25 Haziran ve 3 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ 36 şehir için düğmeye bastı! Yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle konut ve iş yeri satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 şehirde konut ve iş yeri satışı için düğmeye bastı. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunulan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024.

Konut kiralık stoku azalıyor, iş yeri kiralıklarının stokları yükseliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektöründe konut satışlarının düştüğünü, kiralıkların stoklarının eridiğini, işyeri stoklarının ise arttığını açıkladı.

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

14 adet iş yeri aylık 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor! Kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Bitlis ve Amasya'da yer alan toplam 14 adet iş yeri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor. İşte kiralama ile ilgili ayrıntılar ve ihale ilanları...

Belediyeden kiralık 12 iş yeri!

Tosya Belediye Başkanlığı, Kastamonu Tosya'da yer alan 12 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 14 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Konya'da kiralık 6 iş yeri!

Derebucak Belediye Başkanlığı Konya Derebucak'ta yer alan 6 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerleri Çamlık Mahallesi'nde yer alıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

TÜRKŞEKER'den kiralık iş yeri!

Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü, fabrika binası içerisinde yer alan çay ocağını kiraya verecek. İşte detaylar...

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Akşehirde kiralık işyeri Haberi

Akşehirde kiralık işyeri



Akşehir Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye bağlı Akşehir'deki 11 gayrimenkulü kiraya veriyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında işyeri, düğün salonu piknik alanı yer alıyor. 


İhaleleri; 13 Ocak 2015 Salı günü saat 14.00 itibariyle Belediye Encümeni huzurunda açık artırma ihale suretiyle yapılacak. 


İHALE İLANI:


G.MENKUL KİRALAMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 2


AKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Aşağıda belirtilen taşınmazların kira ihaleleri 2886 sayılı kanunun 45,46.47.maddelerine uyularak açık artırma ihale suretiyle yapılacaktır.


Mülkiyeti Akşehir Belediyesine ait Meydan Mahallesi 800. Yıl çarşısında bulunan 318 G.M. nolu işyerinin kira ihalesi 13/01/2015 salı günü saat 14:00'da Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. Bu işyerinin yıllık muhammen bedeli 4.750.00.TL, geçici teminatı 427,50.TL. 4 dir. Bu işyeri 3 yıllığına kiraya verilecektir.


Mülkiyeti Akşehir Belediyesine ait Meydan Mahallesi 800. Yıl çarşısında bulunan 320 G.M. nolu işyerinin kira ihalesi 13/01/2015...